Ректорат: навчальному процесу в змішаному форматі – максимальна увага

20 березня 2023 року
  20 березня 2023 року під головуванням Станіслава Ніколаєнка відбулося засідання ректорату, на якому були розглянуті актуальні питання життєдіяльності університету.

 

  Проректор з науково-педагогічної роботи та розвитку Сергій Кваша закцентував на епідеміологічній ситуації, необхідності дотримання санітарних обмежень, провітрювання приміщень, використання дезінфікуючих засобів та антисептиків. В межах підготовки до відзначення 125-річниці університету триває робота над ювілейним виданням, виготовленням відзнак та сувенірів тощо. Наступного тижня заплановано провести засідання ради роботодавців університету, де, зокрема, буде розглянуто питання оновлення керівництва.
  Відповідальний секретар приймальної комісії Сергій Ковалевський повідомив про стан залучення слухачів підготовчих курсів, які після їх завершення отримують додаткові бали при вступі. Триває й реєстрація учасників олімпіади для вступу в університет.

 Керівники профспілкових організацій студентів Олексій Мельник та працівників Ростислав Тарасенко проінформували про надання матеріальної допомоги.
  Голова Сенату Студентської організації Олександр Вертелецький закцентував на меморіалі Сергію Романчуку – змаганнях з футболу. Також стартує низка тренінгів з поліпшення роботи органів студентського самоврядування, організованих гуманітарно-педагогічним факультетом.
  Начальник відділу кадрів Микола Михайліченко доповів про проведення нарад із завідувачами гуртожитками та комендантами навчальних корпусів щодо кадрових питань, табелювання, обліку робочого часу тощо.
  Учений секретар Оксана Барановська презентувала проекти порядків денних засідань ректорату та вченої ради університету.
  Проректор з наукової роботи та інноваційної діяльності Вадим Кондратюк доповів про підготовку додаткових угод за договорами базового фінансування наукових напрямів у 2023 році, стан наукових видань університету, патентну активність вчених, початок І туру конкурсу студентських наукових робіт. В НДГ розпочинаються весняно-польові роботи.

 

  Директор студентського містечка Сергій Стецюк наголосив на готовності до поселення студентів другого і третього курсів, які невдовзі прибувають на очне навчання. Уваги потребують місця для поселення студентів нового набору, в кімнатах для них тривають ремонти.
  Проректор з науково-педагогічної роботи міжнародної діяльності та розвитку Вадим Ткачук зупинився на відборі аспірантів для участі в програмах стажування в рамках європейської зеленої асоціації.
  Проректор з навчально-науково-виробничих питань та адміністративно-господарської діяльності Валерій Іщенко доповів про перебіг ремонтних робіт в навчальних корпусах, ботанічному саду, упорядкуванні території після зимового періоду.

  Проректор з науково-педагогічної роботи Василь Шинкарук повідомив про перегляд графіку навчального процесу, зокрема щодо ротації студентів, які навчаються очно і продовження очного навчання для першокурсників ще на місяць. Це питання буде розглянуто завтра на засіданні ректорату. Триває серія відкритих лекцій наших науково-педагогічних працівників. Заплановані засідання рейтингової комісії та навчально-методичної ради.
  Підбиваючи підсумки, ректор Станіслав Ніколаєнко дав ряд доручень. Василю Шинкаруку – очному навчанню максимальну увагу; відпрацювання в навчальних і навчально-наукових лабораторіях теоретичних занять, проведених за умов дистанційного навчання; підготовка зустрічей зі старостами і активом академгруп 1-х і 4-х курсів (не більше трьох осіб) з тим, щоб отримати найповнішу картину якості навчального процесу. Вадиму Кондратюку – максимальна увага до підготовки міжнародної науково-практичної конференції присвяченої 125-річю НУБіП. Оксані Барановській – готовність до проведення завтрашнього розширеного ректорату і засідання вченої ради, запланованого на 22 березня. Вадиму Ткачуку – забезпечення функціонування оздоровчого центру. Сергію Кваші – подальший аналіз захворюваності на коронавірус, організація антитютюнової кампанії; координація планів заходів до 125-річчя університету. Валерія Іщенку – організація весняного прибирання території.

 

  Ректорат розглянув й інші питання життєдіяльності університету.

Пресслужба
 

Регіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook