Онлайн Школи майбутнього ІТ-шника: все про спеціальність 126 Інформаційні системи і технології та чому Python актуально і сучасно

20 березня 2023 року
  Ми живемо в епоху великих цифрових даних, де можливість збирати та обробляти якісні дані є надзвичайно важливою. Тому без сучасних інформаційних систем та технологій вже важко уявити собі наше повсякдення.

 17 березня 2023 року колективом кафедри інформаційних систем і технологій проведено вебінар у рамках Онлайн Школи майбутнього ІТ-шника до якого долучились понад 65 представників різних закладів освіти: м. Києва (Ліцей інформаційних технологій №79, Спеціалізована школа №307 з поглибленим вивченням природничих наук), Жашківської громади Черкаської області та м. Рівне (Рівненський фаховий коледж НУБіП України). Декан факультету Глазунова Олена Григорівна поділилась 12-річною історією факультету та за якими спеціальностями здійснюється підготовка.

  Все про спеціальність 126 Інформаційні системи та технології презентував завідувач кафедри інформаційних систем і технологій Швиденко Михайло Зіновійович. Кафедра інформаційних систем і технологій в НУБіП України створена саме для того, щоб навчити, як спроектувати, розробити та впровадити сучасні рішення в різні сфери діяльності.

  Також завідувачем кафедри було надано слово професору Кузьмінській Олені Геронтіївні, яка у своєму зверненні акцентувала увагу на важливості аналізу інформації щодо спеціальностей та можливостей для студентів у різних закладах освіти, для вибору майбутнього фаху та місця навчання в сучасних умовах.

  Старший викладач кафедри інформаційних систем і технологій Саяпіна Таїсія Петрівна познайомила слухачів ІТ-школи з можливостями працевлаштування для фахівців з інформаційних систем та технологій, а також представила напрямки подальшого кар’єрного розвитку.

  Можливості співпраці з провідними ІТ-компаніями, міжнародної мобільності для студентів факультету в сучасних умовах, навчання за програмами подвійних дипломів та міжнародного стажування представила відповідальна за міжнародну діяльність Інна Костенко.

  Одна з найпопулярніших сьогодні мов програмування серед початківців є Python. Його переваги: простий синтаксис, величезна кількість матеріалів, широка функціональність та спектр застосування. Чому варто починати з Python, чому це актуально та сучасно, розповів на онлайн-зустрічі Рогоза Костянтин Геннадійович, доцент кафедри інформаційних систем і технологій.

  Якщо готові до нових викликів та плануєте здобути якісну освіту за спеціальністю 126 Інформаційні системи та технології, то не вагайся і приєднуйся до нашої спільноти студентів та викладачів.

Разом ми можемо змінити світ інформаційних технологій на краще!

 

Тетяна Волошина,
доцент кафедри інформаційних систем і технологій

Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook