На кафедрі фізичного виховання проведено І етап Всеукраїнської студентської олімпіади зі спеціальності 017 «Фізична культура і спорт» 2022-2023 навчального року

19 березня 2023 року
  17 березня 2023 року на кафедрі фізичного виховання був проведений І етап Всеукраїнської студентської олімпіади зі спеціальності 017 «Фізична культура і спорт» 2022-2023 навчального року. Участь у ній взяли 27 студентів 1-3 курсів спеціальності «Фізична культура і спорт» гуманітарно-педагогічного факультету.
 Програма олімпіади передбачала два конкурси. Зміст першого – полягав у проведені письмового аналізу запропонованого тренування. Другий конкурс містив теоретичне завдання у формі круглого столу, де необхідно було висловити свої думки та надати практичні рекомендації щодо поставленої проблеми у формі виступу.
  Захід відкрив головний суддя олімпіади, доктор філософії, в. о. доцента кафедри фізичного виховання Віталій МИРОШНІЧЕНКО. Він представив учасникам програму олімпіади, пояснив умови завдань і критерії оцінювання.
  Далі учасників привітав головний тренер збірної України з пляжного футболу Микола КОСТЕНКО, який представив відеозапис тренування збірної, що мали аналізувати учасники і побажав конкурсантам успіху.
  Гарант освітньої програми «Фізична культура і спорт» доцент кафедри фізичного виховання Сава БРИНЗАК наголосив на важливості наукової роботи в тренерській діяльності, більш детально зупинився на професійних якостях і особливості роботи тренера.
  Учасники були налаштовані на плідну працю та відповідально поставилися до конкурсних завдань.
 
  За підсумками двох конкурсів було визначено переможців і призерів олімпіади. Переможцем став студент 3-го курсу Владислав БЕРЕСТЯНИЙ, друге місце також посіла третьокурсниця Євгенія КЕДИЧ. Третім став студент 2-го курсу Микита КРУПКО.
 
  У окремих номінаціях перемогли студенти третього курсу. «За кращий аналіз тренування» грамотою був нагороджений Сергій КОЛОСОВ. «За кращу доповідь» грамоту отримав Віктор ГОЛОВАТЮК.
 
Анна ХИЖНЯК,

старший викладач кафедри фізичного виховання 


Набір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook