Ph.D. Гостьові лекції для аспірантської спільноти та всіх бажаючих

7 березня 2023 року
  Незважаючи на надскладні умови сьогодення повідомляємо, що проєкт аспірантських гостьових лекцій продовжує свою діяльність.
  Слід нагадати, що 28 лютого вже відбулась друга гостьова лекція у рамках проєкту, лектором якої був старший дослідник Інституту паразитології Словацької академії наук (м. Кошице, Словаччина), Габілітований доктор в галузі наук про життя та здоров'я Університету Сорбони (Париж, Франція) Володимир Леонідович САРАБЄЄВ. Тема доповіді даної лекції була: «Сучаснi стандарти підготовки наукової статті: поради щодо написання, оформлення та проходження рецензування». З матеріалом лекції можна ознайомитись з презентації лектора.
 
 Вже 07 березня відбудеться чергова лекція проєкту гостьового проєкту на тему «Економічна оцінка сільськогосподарського виробництва та роль «Українського оригіналу» в сучасних умовах господарювання».
  Лектор: Віталій Ільченко – засновник та генеральний директор підприємства UKRAVIT. На сьогодні група компаній UKRAVIT входить до складу Європейської Бізнес асоціації та відзначає 19 років успішної діяльності на території України. 
  Щоб долучитись до даної лекції можна за посиланням:
https://nules.webex.com/nules/j.php?MTID=m6a22fed8550b2552b94261f635a6b5cc
 
Meeting number (access code): 2670 094 7002
Meeting password: mVWWTY3GY23
 
 
  Не варто також забувати і про співпрацю НУБіП України з проєктом «Ukraine Global Faculty», коли всі науковці Університету мають можливість дистанційно долучатись до лекцій міжнародного рівня: в онлайн-режимі та в режимі відеозапису.
  Відповідно до анонсу найближчих подій, вже 07 березня (о 1700) відбудеться лекція на тему «Як написати чудову наукову статтю та опублікувати її» за участі лектора ЮРІЯ ГОГОЦІ. Близько двох десятиліть він був редактором багатьох журналів, зокрема Carbon (Elsevier) та ACS Nano. Він опублікував численні статті у провідних журналах, зокрема Science і Nature. Автор поділиться своїм досвідом написання статей, а також пояснить процес їх редагування та рецензування.
  Слід нагадати, що НУБіП України на рівні із іншими топовими ЗВО країни активно долучається до проєкту Ukraine Global Faculty, в якому читають лекції для української аудиторії закордонні професори з провідних університетів, топ-експерти та підприємці. На сьогодні даний Проєкт активно розвивається, що дозволяє всім учасникам зареєструватись для прослуховування 69 лекцій.
 
  Активно приймаємо участь у наукових обговореннях та підсилюємо наукових фронт.
 
 
Віталій Вакуленко,

завідувач відділу аспірантури 


Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook