Відкрита лекція з дисципліни «Основи підприємництва, менеджменту та маркетингу»

3 березня 2023 року

    1 березня 2023 року к.е.н., доцент, доцент кафедри менеджменту ім. проф. Й. С. Завадського Кристина Павлівна Драмарецька прочитала відкриту лекцію з дисципліни «Основи підприємництва, менеджменту та маркетингу» для здобувачів першого (бакалаврського) рівня вищої освіти 4 курсу спеціальності 144 «Теплоенергетика» на тему «Комунікації в менеджменті. Управління групами, керівництво та лідерство».

 
 
На початку лекції було чітко визначено тему та план лекції. Кристина Павлівна продемонструвала цікавий презентаційний матеріал, що дозволило змістовно висвітлити тему лекції та зацікавити здобувачів вищої освіти. Лектор розкрила поняття комунікаційного процесу, акцентувала увагу на особливостях міжособових та організаційних комунікацій, ознайомила студентів з поняттям груп в організації та з їх типами, сутністю керівництва та лідерства, пояснила як ці категорії співвідносяться між собою.
 
 
 
Вдале застосовування різноманітних методів і прийомів сприяло встановленню контакту зі здобувачами вищої освіти та їх позитивним відгукам. Логічний, послідовний, доступний матеріал лекції, переконливий виклад резюмувались аргументованими висновками.
 
 
На відкритій лекції були присутні: заступники декана факультету аграрного менеджменту Л. Ф. Карпенко, Л. М. Чорненька, завідувач кафедри менеджменту ім. проф. Й. С. Завадського Т. І. Балановська, професор кафедри менеджменту ім. проф. Й. С. Завадського Н. П. Резнік, доценти кафедри менеджменту ім. проф. Й. С. Завадського В. Л. Вакуленко, О. М. Гавриш, О. П. Гогуля, А. В. Троян, а також доцент кафедри адміністративного менеджменту та зовнішньоекономічної діяльності А. А. Тюріна.
Лекція була проведена на високому рівні, про що засвідчили схвальні відгуки присутніх по закінченню заняття.
 Оксана Гавриш,
доцент кафедри менеджменту ім. проф. Й. С. Завадського
Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook