Організованість і відповідальність – запорука успішного рейтингового оцінювання

21 грудня 2022 року

20 грудня відбулося засідання рейтингової комісії, на якому проректор з науково-педагогічної роботи Василь Шинкарук представив результати рейтингового оцінювання діяльності науково-педагогічних працівників університету у 2021/2022 навчальному році та 2022 календарному році.

Декани факультетів та директори ННІ, які були присутні на засіданні, дізналися з виступу голови рейтингової комісії про складнощі та проблемні питання, які виникали у процесі аналізу рейтингових здобутків. Василь Шинкарук навів приклади некоректної підготовки службових записок для розгляду рейтинговою комісією, повідомив про типові помилки, які були виявлені при підготовці та заповненні рейтингових форм та подякував колективам рейтингових комісій факультетів та ННІ, що організовано і оперативно зібрали, проаналізували та вчасно подали заповнені рейтингові форми на розгляд загальноуніверситетської комісії.

Відповідаючи на запитання колег проректор Василь Шинкарук відмітив відповідальне ставлення до своїх обов’язків відповідальних осіб за перевірку рейтингових показників за визначеними напрямами. Таким чином, організованість представників науково-педагогічного колективу та відповідальність експертних груп стали запорукою успішного рейтингового оцінювання в умовах воєнного стану.

Наприкінці наради члени рейтингової комісії одноголосно підтримали пропозицію щодо розгляду більш детального звіту про результати рейтингового оцінювання НПП на ректораті 22 грудня, а після затвердження його на грудневому засіданні Вченої ради університету – до аналізу показників приступлять декани факультетів та директори ННІ.

Ярослав Рудик,
секретар рейтингової комісії

Регіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook