Вимогливість і принциповість – найважливіші риси, які мають демонструвати відповідальні за перевірку рейтингових показників

25 листопада 2022 року
25 листопада під головуванням проректора з науково-педагогічної роботи Василя Шинкарука відбулася нарада з головами експертних підкомісій рейтингової комісії НУБіП України.

Після вступного слова, в якому Василь Дмитрович привітав учасників засідання з початком рейтингової кампанії 2022 року та повідомив основні терміни її етапів, він зупинився на основних завданнях, що стоять перед експертними підкомісіями.

По-перше – це вимогливість до оформлення поданих факультетами та ННІ рейтингових показників. Кожна, навіть незначна, кількість годин у рейтингових формах має містити примітку, де чітко вказані реквізити документів (наказів ректора, розпоряджень проректорів, директорів ННІ та деканів факультетів, покликання на інтернет-ресурси, бібліографічні покликання, опис форматів та термінів перебігу різноманітних заходів тощо).

По-друге – це принциповість і об’єктивність при перевірці результатів діяльності кожного науково-педагогічного працівника. В умовах воєнного стану та енергетичної кризи ми не можемо допустити зриву термінів проведення рейтингового оцінювання, тому кожен учасник цього процесу має максимально мобілізувати зусилля і вирішити усі питання майбутніх етапів перевірки.

Наприкінці зустрічі Василь Шинкарук побажав усім відповідальним за перевірку продуктивної і рівнонапруженої праці та дав поради щодо роботи в умовах систематичного відключення електроенергії.

Нагадуємо, що перший етап перевірки рейтингових показників діяльності науково-педагогічних працівників завершиться 8 грудня, після цього відбудеться розгляд службових записок деканів факультетів і директорів ННІ. Другий (контрольний) етап розпочнеться 12 грудня.

Ярослав Рудик,
секретар рейтингової комісії університету

Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook