Робоча група перевірила хід підготовки укриттів у навчальних корпусах до нового навчального року

29 червня 2022 року

28 червня робоча група з питань обстеження наявних укриттів, що створена наказом ректора від 21.06.2022 р. № 404, продовжила свою роботу. Комісія у складі проректора з науково-педагогічної роботи Василя Шинкарука, проректора навчально-науково-виробничих питань і адміністративно-господарської діяльності Валерія Іщенка, керівників відділів та служб проінспектували 1, 2, 3, 4, 5, 11 і 12 навчальні корпуси з метою перевірки їх готовності для укриття учасників освітнього процесу на час можливих повітряних тривог під час очного формату навчання.

Нагадаємо, що 24 червня прем’єр-міністр Денис Шмигаль під час засідання Кабінету Міністрів рекомендував розпочати навчальний рік в українських університетах з 15 серпня, тому часу на завершення усього комплексу підготовчих робіт лишилося небагато.

«Сьогодні ми ставимо перед собою завдання – збереження життя, фізичного та ментального здоров’я усіх учасників освітнього процесу: викладачів, студентів, аспірантів в умовах воєнного стану», – наголосив Василь Дмитрович на початку роботи.

Так, жоден зі згаданих навчальних корпусів робоча група не оминула, критично оцінила стан укриттів. Зауважимо, що адміністрація усіх факультетів долучилися до інспектування об’єктів. Директори ННІ та декани факультетів, їх заступники мали змогу поспілкуватися з членами робочої групи, обговорити особливості реалізації майбутніх управлінських рішень, порадитися щодо організаційних питань з підготовки укриттів, почути рекомендації.

Наступного дня комісія планує продовжити інспектування гуртожитків та навчального корпусу №6. Робоча група працюватиме впродовж літа, щоб підготувати як навчальні корпуси, так і студентський кампус до 2022/2023 навчального року у складних умовах воєнного стану.


Сергій Михнюк,
начальник відділу виховної роботи та студентських справ

Регіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook