Семінар «Використання міжнародних наукометричних баз даних в навчальній та науковій діяльності університету»

20 жовтня 2014, 13:55

         17 жовтня 2014 р. в читальній залі навчального корпусу № 10 відбувся семінар «Використання міжнародних наукометричних баз даних в навчальній та науковій діяльності університету».


Доповідачдиректор Асоціації “Інформатіо-Консорціум”,кандидат технічних наук, Васильєв Олексій Всеволодовичознайомив присутніх із сучасними міжнародними електронними ресурсами та наукометричними базами даних(SCOPUS, Web of Science, EBSCO) та відповів на численні на запитання присутніх.
 

 
Слід сказати, що Асоціація «Інформатіо-Консорціум» є членом Міжнародного Консорціуму «Електронна інформація для бібліотек» eiFL.net та Міжнародної Коаліції Бібліотечних Консорціумів – InternationalCoalitionofLibraryConsortia (ICOLC), основна місія яких – це сприяння доступу до електронної наукової, технічної, економічної інформації для академічних, навчальних та бюджетних (неприбуткових) установ та організацій України.
Саме завдяки «Інформатіо-Консорціум» з локальної мережі університету доступні міжнародні електронні ресурси.

 
 
В доповненя до семінару, з метою популяризації читання та підтримки сучасної інтелектуальної і навчальної книги, 15-17 жовтня 2014 р. у холі навчального корпусу № 10 відбулись книжкові виставки відомих видавництв України (Знання, Кондор, Ліра-К, Алерта, Олді-плюс), що представляли новинки книжкової продукції.

 
 
 
 
 

 


Регіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook