Забезпечення безпечності харчових продуктів як частини національної безпеки

19 травня 2022 року

 

     Продовжується цикл гостьових лекцій для здобувачів другого (магістерського) рівня вищої освіти за спеціальністю 281 «Публічне управління та адміністрування».   У рамках викладання професором кафедри публічного управління, менеджменту інноваційної діяльності та дорадництва, д.е.н. Оленою Вікторівною Ковальовою дисципліни «Державне управління національною безпекою» відбулась гостьова лекція Шевченко Ольги Петрівни, заступника Голови Державної служби України з питань безпечності харчових продуктів та захисту споживачів на тему: «Забезпечення безпечності харчових продуктів як частини національної безпеки».
 
 
     Пані Ольга дала загальне розуміння поточної ситуації в сфері безпечності харчових продуктів, контролю, новацій, специфічних особливостей роботи в особливий період, транскордонного співробітництва та євроінтеграійних процесів в сфері СФЗ.
 
 
    Науково-педагогічні працівники кафедри публічного управління, менеджменту інноваційної діяльності та дорадництва проводять гостьові лекції публічних осіб для здобувачів вищої освіти на актуальні теми для забезпечення тісної співпраці освіти та державних структур.
 
 
 
 
Катерина Обиход,
ст.викладач кафедри публічного управління та
менеджменту інноваційної діяльності
 
Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook