Студенти факультету аграрного менеджменту стали переможцями Міжнародного конкурсу студентських наукових робіт «Black Sea Science 2022»

11 квітня 2022 року

 Міжнародний конкурс студентських наукових робіт «Black Sea Science 2022» щорічно проводиться на базі Одеського національного технологічного університету за підтримки Міністерства освіти і науки України під егідою Black Sea Universities Network та ISEKI-Food Association, у співробітництві з науковим журналом Central European Researchers Journal. У 2022 році конкурс проводився за наступними напрямами:

- харчова наука і технології;
- економіка і управління;
- інформаційні технології, автоматизація і робототехніка;
- енергетика та енергоефективність;
- екологія та охорона навколишнього середовища.
   До складу журі Конкурсу увійшли 117 спеціалістів-науковців, з них 73 з 19 зарубіжних країн: США, Німеччина, Швейцарія, Ангола, Бенін, Італія, Китай, Туреччина, Пакистан, Литва, Латвія, Румунія, Польща, Казахстан, Азербайджан, Словаччина, Грузія, Болгарія, Молдова.
   На перший етап конкурсу було подано 225 робіт, у тому числі 45 робіт з зарубіжних університетів, з яких 16 були розроблені спільно з українськими закладами вищої освіти, 27 робіт з ОНТУ та 10 з коледжів ОНТУ, і 143 роботи з інших українських закладів. Роботи надійшли з 27 зарубіжних університетів таких країн, як США, Німеччина, Індія, Литва, Латвія, Румунія, Сербія, Польща, Грузія, Казахстан, Киргизстан, Болгарія і Молдова.
   На першому етапі конкурсу відбулося рецензування робіт членами журі. На підставі рецензій та відкритого обговорення наукових робіт, журі кожного з напрямків більшістю голосів прийняло рішення щодо визначення фіналістів (25% прорецензованих робіт згідно з рейтингом), що було зазначено у протоколах засідань, які відбулися онлайн з 21 по 28 лютого 2022 р.
 
   Наш університет представляли студенти факультету аграрного менеджменту Наталія Шептун, Іван Мартинюк та Євген Шуляренко з роботою «US-China trade war», науковий керівник д.е.н., професор, професор кафедри менеджменту імені професора Й.С. Завадського Надія Петрівна Резнік.
 
   За результатами обговорення журі конкурсу їх робота була оцінена найвищим балом серед усіх представлених, що дозволило отримати диплом переможців Міжнародного конкурсу студентських наукових робіт.
Вітаємо студентів та їх наукового керівника!
Бажаємо подальших звершень та мирного неба!
Лариса Карпенко,
заступник декана
факультету аграрного менеджменту

 

Набір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook