Наукова робота студентів фінансистів продовжується

6 квітня 2022 року
 
     Незважаючи на складну ситуацію що склалася в країні, студенти продовжують активно займатися науковою роботою. Так, 4 квітня 2022 року відбулося засідання гуртка «Клуб фінансового аналітика», з метою обговорення результатів проведення наукової роботи та її перспектив на майбутнє.

      Староста гуртка відмітила, що гуртківці прийняли активну участь у другому етапі Всеукраїнських конкурсів наукових робіт. Так, було підготовлено та подано 9 наукових робіт, проте на даний час не відомо чи будуть висвітлюватися їх результати.

    Гуртківці також презентували результати своїх досліджень на міжнародних та всеукраїнських конференціях. Зокрема, Ангеліна Ворона під керівництвом доцента кафедри фінансів Тітенко З.М. на ІІ Всеукраїнській науково-практичній конференції «Формування новітньої парадигми управління публічними та приватними фінансами в Україні» презентувала доповідь на тему: "Role and place of indirect taxes in filling the state budget of Ukraine".
     Богдан Максименко під керівництвом завідувача кафедри фінансів Давиденко Н.М. представив свою роботу на тему: "Impact of climate change on investment attractiveness of agricultural sector enterprises" на 75 конференції студентів та молодих вчених, що проходила в Національному аграрному університеті Молдови у м. Кишинів.
 
    На завершення засідання гуртка було обговорено напрямки подальших досліджень та конференції в яких члени гуртка можуть прийняти участь. Гуртківці були повідомлені, що ІV Міжнародна науково-практична конференція молодих вчених «Фінансові механізми сталого розвитку України в умовах сучасних викликів» була перенесена на 3 червня, тому студенти мають час щоб підготувати матеріали і долучитися конференції.
 
 
Єлизавета Василець,
староста гуртка

 
 
 

 

 

Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook