На економічному факультеті відбувся старостат щодо організації навчального процесу в умовах воєнного стану

3 квітня 2022 року
      Освітній процес у дистанційному форматі вимагає посиленої уваги щодо комунікації між студентами, кураторами та адміністрацією факультету, функціональними можливостями студентської організації.


       1 квітня на економічному факультеті відбувся старостат з адміністрацією факультету та кураторами. Під час зустрічі обговорили питання територіяального місцезнаходження студентів, їх безпеки та можливості навчатися дистанційно. Куратори та старости груп мають зв’язок з усіма здобувачами вищої освіти і їхніми батьками, щоденно комунікують із студентами. Наразі, жоден студент не залишається за межами поля зору кураторів та керівництва факультету.
  
  
     Також, з врахуванням воєнного стану та вимушеної дислокації студентів у інші регіони та за кордон, обговорено механізми ліквідації академічної заборгованості за минулу сесію. На даний час, заборгованості ліквідовані більшою частиною здобувачів вищої освіти факультету і передбачається, що спільними зусиллями, до середини квітня поточного року, ці процеси будуть завершені.
  
  
    В зв'язку з відсутністю студентів в гуртожитку обговорено можливість організованого прибирання кімнат та відключення холодильників від електропостачання за координацією студентської організації та студенської ради гуртожитку.

Працюємо на перемогу нашої крахни!
Слава Україні!
Героям слава!

Леся Воляк,
Віталій Нагорний
заступники декана економічного факультету з навчальної роботи
  
  
 

 
Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook