Вектори роботи колективу факультету землевпорядкування в умовах воєнного стану

21 березня 2022 року
     У складних умовах воєнного стану Університет відновив освітній процес у дистанційному та змішаному форматах.

     Навчання протягом останнього тижня показало свої як позитивні сторони так і недоліки. Маємо майже 100% прочитаних лекцій і проведених практичних занять. Середній показник під’єднань здобувачів до навчальних занять протягом тижня 63%. І це на фоні того, що в учасників освітнього процесу є проблеми з електроенергією, стабільним зв’язком, лунають сирени повітряної тривоги. Зі студентами, які не в змозі приєднатися тримаємо постійний зв’язок, видаємо завдання індивідуально.

     Перш за все зазначимо, що колектив факультету землевпорядкування відновив роботу у повному складі. Зі слів декана Тараса Євсюкова, усі викладачі приступили до занять. Відбувається постійний моніторинг їх місць перебування, а також умов проведення занять.
     По-друге, регулярно проводяться зустрічі зі старостами академічних груп, керівниками структурних підрозділів. Вони стали не лише робочими моментами, а й всебічною підтримкою психологічного стану колективу.
     По-третє, куратори академічних груп, заступник декана з навчальної та виховної роботи Олександр Шевченко постійно тримають руку на пульсі та активно спілкуються зі старостами та студентами. Крім того, ведеться системний моніторинг місцеперебування кожного студента. Хочеться відзначити, що навіть ті студенти, які вимушено виїхали за межі України, систематично долучаються до занять. Здобувачі, які перебувають у гуртожитку отримують гуманітарну допомогу від оперативного штабу НУБіП та факультету.

     Приємно, що в такий нелегкий час, кожен з нас долучився і до обов'язків громадянина України. Так, доцент кафедри управління земельними ресурсами Григорій Колісник доповнив ряди ЗСУ, багато студентів увійшли до лав територіальної оборони або стали волонтерами. Майже кожен долучився до матеріальної підтримки ЗСУ. Зі слів завідувачів кафедр, співробітники відповідально виконують свої обов’язки. Дехто намагається відновити й інших види діяльності – брати участь у конференціях, вебінарах. Приємно зазначити, що не перервався зв'язок з іноземними партнерами, які і підтримують морально, і пропонують всебічну допомогу.
     Загалом, настрій колективу бойовий. Усі підбадьорюють один одного, не падають духом та вірять в перемогу.
     Слава Україні!

Наталія Мединська,
в.о. завідувача кафедри земельного кадастру

 

Набір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook