На факультеті ветеринарної медицини відбувся черговий старостат

20 березня 2022 року
ФВМ НУБіП України

Тільки воля, дисципліна і порядок допоможуть перемогти ворога. Тому маємо допомагати один одному і бути єдиним цілим у цей непростий для нашої країни час.

У п’ятницю 18 березня відбувся черговий старостат на якому, були підведені підсумки освітнього процесу із 14 по 18 березня та розглянуто ряд інших питань студентського життя.

У вступному слові декан факультету Микола Цвіліховський ознайомив старост із ситуацією і подіями, які відбулися на факультеті ветеринарної медицини. Зокрема – вже тиждень триває навчальний процес в дистанційному режимі в умовах воєнного стану. Відвідуваність занять становить від 62-78 %. Постійно здійснюється чергування викладачів у навчальному корпусі та гуртожитку. Наші викладачі, співробітники і студенти регулярно допомагають постраждалим в наслідок війни та Збройним Силам України.

Декан наголошує на тому, що потрібно навчатися, адже без знань і умінь неможливо буде в майбутньому відновлювати, розбудовувати та розвивати економіку нашої держави.
Старости груп доповіли про хід навчального процесу у своїх групах, акцентували увагу на проблемних питаннях, які виникали в продовж цього тижня навчання.

 

 

Голова студентської організації Ольга Красновид у виступі зупинилася на волонтерській допомозі постраждалим та військовим, а також закликала студентів звертатися у випадку необхідності за допомогою.

Заступник декана Сергій Деркач довів до відома студентів зміст наказу ректора університету від 18 березня 2022 р. № 160 «Про завершення другого семестр 2021-2022 н.р.».

 

Заступник декана Юрій Жук акцентував увагу на особливостях проходження навчальних практик. Зосередив увагу старост на тому, що після закінчення війни та нашої перемоги дистанційний матеріал обов’язково закріпимо у виробничих умовах.

Заступник декана Тарас Савчук закликав старост у повній мірі володіти ситуацією в своїх групах, підтримувати постійний зв’язок та допомагати один одному.

На поставленні студентами питання під час проведення старостату, були надані вичерпні відповіді.

На завершення декан факультету Микола Цвіліховський побажав усім міцного здоров’я, мирного неба над головою, віри в перемогу.

Слава Україні!

Сергій Деркач, Юрій Жук, Тарас Савчук,
заступники декана факультету ветеринарної медицини

 

Набір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook