Розширений директорат ННІ енергетики, автоматики і енергозбереження розглянув нагальні питання життєдіяльності інституту в умовах воєнного стану

11 березня 2022 року

У відповідності до рішень ректорату та доручень ректора Станіслава Ніколаєнка ННІ енергетики, автоматики і енергозбереження провів розширене засідання, на якому обговорили низку питань, пов`язаних з корективами навчального процесу, налагодженням комінікації між викладачами та студентами в умовах віроломної агресії російських військ.
Майже 80% викладачів та актив студентського самоврядування вперше змогли поспілкуватись, поділитись найважливішою інформацєю від початку неоголошеної війни.

Директор інституту Віктор Каплун довів до учасників рішення ректорату та озвучив низку завдань на найближчий час щодо забезпечення інститутом освітньої та науково-дослідної діяльності в умовах воєнного стану.
Всі свідомі того, що гаяти час не можна. Ми готуємо затрашніх фахівців для нової української економіки. Сьогодні це наше стратегічне завдання.
Завдувачі кафедр Іван Радько, Євген Антипов, Віталій Лисенко, Володимир Козирський, Ніна Батечко та Володимир Бойко поінформували про ситуації у структурних підрозділах, викликаних переміщенням наших співробітників у західні регіони країни у зв’язку з бойовими діями. Але переважна більшість науково-педагогічних працівників має технічну змогу працювати зі студентами через доступні дистанційні платформи.

Члени студентського самоврядування Тарас Мохно, Роман Марченко, Тарас Жила висловили впевненість у необхідності продовження навчання з використанням всіх доступних комунікаційних ресурсів.
Студенство в цих складних умовах як ніколи згуртоване. Роман Марченко, голова студради, розповів про волонтерську роботу та побут наших студентів, які залишились і наразі проживають у гуртожитку №7.
Впродовж останніх двох тижнів здійснюється належна охорона ввірених об’єктів спіробітниками інституту.
Всі учасники наради одностайно підтримали ініціативу ректора Станіслава Ніколаєнка про перерахування одноденного заробітку на рахунок Збройних Сил України.
Кожен виступ, кожна фраза демонструвала виняткову згуртованість і максимальну близькість думок і відчуттів наших людей у своїх діях.


Семен Волошин,
заступник директора інституту



 

Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook