«Наше майбутнє – в наших руках» головний лозунг студентів-харчовиків

30 грудня 2021 року

      За співпрацю та вагомий внесок у розвиток молодіжного руху в місті Києві колектив Національного університету біоресурсів і природокористування України, факультету харчових технологій та управління якістю продукції АПК відзначено подякою Департаменту молоді та спорту виконавчого органу Київської міської ради (Київської міської державної адміністрації) на «Молодіжному саміті». 

     Після підбиття підсумків роботи Департаменту молоді і спорту за 2021 рік, було відзначено найактивнішу молодь столиці та проведено нагородження кращих проектів, які сприяли розвитку молодіжної політики та національно-патріотичного виховання. Таку подяку за співпрацю та вагомий внесок у розвиток молодіжного руху в місті Києві отримав студент 2 курсу 1 групи факультету харчових технологій та управління якістю продукції АПК Павло Паламарчук

   Підбиття підсумків свідчить про значне підвищення активності в цьому році, що можна назвати абсолютною перемогою. Заступниця директора Департаменту молоді і спорту Леся Яремійчук подякувала за цей рік та наголосила на важливості роботи молоді в місті Києва. Метою зустрічі було налагодження подальшої співпраці та підвищення ефективності роботи між Департаментом молоді і спорту та молодіжними організаціями. 

     На сьогоднішній день, саме молодіжні об’єднання та гурти, створюють сучасне обличчя нашої країни. Вони спрямовують кожного з нас до кращого і що кожен з нас може ввести свій вагомий внесок до здобуття великої цілі. 

Бажаємо всьому студентству творчої наснаги і невичерпної енергії, оптимізму та успіхів заради подальшого розвитку. 

Наш девіз: "ВПЕРЕД І ТІЛЬКИ ВГОРУ"! 

 

Тетяна Розбицька,
асистент кафедри стандартизації та
сертифікації сільськогосподарської продукції

Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook