Новорічний подарунок для мешканців гуртожитків: нові матраци

29 грудня 2021 року
     Навіть у рутині передсвяткових днів ректор університету Станіслав Ніколаєнко не перестає дбати та турбуватись про студентів. За його ініціативи для покращення житлових умов було закуплено 700 модернізованих матраців для мешканців гуртожитків. За своїм складом та загальними характеристиками матраци в декілька разів є кращими, аніж ті якими вже користуються студенти, адже наповнювачем є ортопедична піна Spring Foam.

 

     Spring Foam – матеріал з комірками, всередині якого повітря може вільно циркулювати, при цьому найкращим чином регулюється температура тіла в будь-яку пору року. У Spring Foam немає елементів, які могли б підтримувати життєдіяльність пилових кліщів і демодексів, що є дуже важливим в умовах гуртожицьких реалій, вони не селяться всередині матраців з таким наповнювачем. Матеріал також досить зносостійкий, добре сприймає циклічні навантаження. Завдяки зонуванню виробу, в ньому забезпечується додаткова циркуляція повітря. Окрім цього такі матраци є безпружинними, вони забезпечують правильну підтримку тіла під час відпочинку, зручні та комфортні, що дозволить нашим мешканцям поринати у світ сновидінь без почуття дискомфорту.

     Протягом минулого тижня мешканці гуртожитків отримували новенькі матраци. Студенти радо допомагали розвантажувати та розносити по кімнатах. Усі мешканці були приємно вражені опікою керівництва і висловлювали щиру вдячність Станіславу Миколайовичу. Особливо раділи студенти 1 курсу, адже саме вони першочергово отримали нові девайси для сну.

     Сподіваємось студенти оцінять усі старання керівництва та будуть бережливо ставитись до майна гуртожитку!

Сергій Стецюк,
директор студентського містечка

 

Регіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook