В ННІ енергетики, автоматики і енергозбереження урочисто вручили дипломи магістрам освітньо-професійних програм

28 грудня 2021 року
     В Навчально-науковому інституті енергетики, автоматики і енергозбереження відбулася урочиста і водночас хвилююча подія. Добіг кінця термін навчання і майже 80 студентів ОС «Магістр» за двома спеціальностями «Електроенергетика, електротехніка та електромеханіка» та «Автоматизація та комп’ютерно-інтегровані технології» очної і заочної форми навчання стали дипломованими фахівцями.

    З напутніми словами до ще вчорашніх студентів звернувся директор навчально-наукового інституту енергетики, автоматики і енергозбереження Віктор Каплун. В його словах відчувалась впевненість у тому, що знання і вміння набуті за час навчання в університеті дадуть змогу кожному випускнику знайти своє місце у житті та сформувати успішну кар'єрну траєкторію. Потім прозвучали слова привітання та подяки батькам та присутнім на заході викладачам. На завершення, директор попросив не забувати свою альма-матер і не розривати зв’язків зі своїми вчителями.
   На врученні дипломів був присутній представник ректорату Національного університету біоресурсів і природокористування України, начальник науково-дослідної частини Володимир Отченашко. Володимир Віталійович передав «новоспеченим» магістрам слова вітань від ректора університету академіка Станіслава Ніколаєнка з їх важливою життєвою подією, успішним завершенням навчання та здобуттям дуже витребуваного на ринку праці фаху.

    Хорошою традицією стало нагородження найуспішніших випускників інституту грамотами та подяками за високі досягнення у навчанні.

    Серед найкращих студентів цього випуску, які одержали дипломи з відзнакою, варто відмітити Андрія Грабарчука, Богдани Голоюх, Владислава Пасося, Віктора Вовчака, Дмитра Гусятинського, Олексія Кулаковського, Антона Бучка, Олександра Косарєва.

     Виступали також завідувачі випускових кафедр Володимир Козирський та Віталій Лисенко. Вони констатували, що наш інститут підготував багато успішних людей: міністрів, керівників регіональних енергетичних компаній, директорів великих підприємств. Нашим випускникам є на кого рівнятись, щоб відбутися у своїй професії.

    Хоча церемонія вручення дипломів відбувалась в умовах карантинних обмежень, на заході були присутні батьки, друзі та роботодавці наших випускників.

    У піднесеному настрої прийшли привітати своїх студентів наставники академічних груп Наталія Заєць, Анатолій Омельчук, Олександр Окушко, Іван Радько, Тарас Лєндєл, Лариса Никифорова і ін.

   «І кожен фініш - це, по суті, старт»… Саме такими словами поетеси Ліни Костенко хочеться завершити цей репортаж.

    Щасти вам! Гідно несіть через все своє професійне життя звання «Випускник ННІ енергетики, автоматики і енергозбереження Національного університету біоресурсів і природокористування України». 

Лілія Матинюк,
заступник директора, координатор з виховної роботи та
організації дозвілля студентів
фото – Владислав Сович,
студент групи АКІТ-21001бСТ

Регіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook