Захисти докторів філософії

23 листопада 2021, 21:44

 22 листопада на засіданнях спеціалізованих вчених рад, що створені МОН України (наказ № 1099 від 13.10.2021 р.), відбулися захисти дисертацій на присудження ступеня доктора філософії. Обидва дисертанти – Олексій Стехно (науковий керівник – Ромасевич Ю.О.) та Денис Муштин (науковий керівник Ловейкін В.С.) – проходили підготовку на кафедрі конструювання машин і обладнання. До речі, у цьому році на кафедрі вже відбулись два захисти дисертацій (Олександром Сподобою та Іваном Кадикалом). Один – на здобуття наукового ступеня кандидата технічних наук, а другий – доктора філософії. Такі плідні результати були б неможливі без потужних наукових традицій, які склались на кафедрі.

Дисертації обох аспірантів пов’язані з оптимізацією режимів руху механізмів баштових кранів. У них знайшли відображення задачі динамічного та енергетичного аналізу роботи механізмів, синтезу оптимальних керувань рухом, валідації теоретичних даних за допомогою проведення експериментів, розробки рекомендацій щодо практичної реалізації оптимальних режимів руху тощо. Приємно відмітити, що і рецензенти і опоненти, які ґрунтовно познайомились із змістом дисертацій, відзначили позитивні сторони робіт, вказавши і на шляхи проведення подальших досліджень.

Всі члени рад одностайно підтримали Олексія і Дениса, проголосувавши за рішення присудити їм ступінь доктора філософії.

Побажаємо хлопцям найскорішого затвердження цих рішень Атестаційною колегією МОН України, а у подальшій перспективі – нових амбітних цілей та успіхів у їх досягненні!

Заступник декана факультету конструювання та дизайну з наукової роботи,

Юрій Ромасевич

Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook