Атестація магістрів І року навчання кафедри геодезії та картографії

13 листопада 2021 року

    В університеті активно іде освітній процес в онлайн режимі. Настала пора атестації магістрів першого року навчання. До цього процесу долучаються кафедри факультету землевпорядкування, зокрема кафедра геодезії та картографії.

    12 листопада 2021 року магістри І року навчання кафедри геодезії та картографії відзвітували про проведену первинну роботу над обраними темами магістерських робіт. За три місяці студенти разом з керівниками вже склали індивідуальні плани, створили портфоліо магістра, розробили плани магістерських робіт, опрацювали спектр наукових джерел та написали перші сторінки свого дослідження.

    Заслухані презентації засвідчили, що усі магістри, закріплені за кафедрою, активно розпочали роботу над магістерськими дослідженнями. П’ять студентів доповіли про актуальність їхніх тем, завдання та мету своїх робіт, обрані об’єкти та методи дослідження, обґрунтували структуру їхніх магістерських праць, розповіли про перші результати і плани подальших робіт.

    Під час засідання магістри відповіли на низку поставлених викладачами кафедри, її завідувачем Іваном Ковальчуком та деканом факультету землевпорядкування Тарасом Євсюковим питань. Викладачі кафедри вказали на недоліки і неточності, допущені магістрантами при проведенні досліджень за обраними темами магістерських робіт та надали поради, настанови і рекомендації щодо подальшого розвитку їхніх дослідження. За результатами засідання кафедри було ухвалено рішення атестувати студентів магістратури та рекомендувати магістрантам пришвидшити дослідження, частіше консультуватися з науковими керівниками, готувати публікації за результатами досліджень.


    Завідувач, викладачі і співробітники кафедри побажали успіхів магістрантам на наступних етапах роботи!

Євгенія Кривов’яз
доцентка кафедри геодезії та картографії

Степчук Яніна
лаборантка кафедри геодезії та картографії

Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook