Чирлідинг НУБіП України завжди на висоті

27 жовтня 2021, 11:25

 25 жовтня під егідою Української федерації чирлідингу і чирспорту відбулася велика подія у танцювальному спорті. В Києві на базі НУФВіС України, пройшли 5-ті Всеукраїнські студентські ігри.

     На змаганнях було представлено 15 ЗВО України. Спортсмени змагалися в таких видах спорту, як: спортивні танці, спортивна аеробіка, брейк данс, чирлідинг та інші.
     Команда НУБіП України виступала  в блоці Чирлідинг. Студентки-красуні гідно представили наш університет. Два дуети в номінації Сheer Dance - Дарина Салімоненко і Марія Столенко (гуманітарно-педагогічний факультет) і в номінації Jazz Dance – Анастасія Демченко (ф-т ветеринарної медицини) і Дарини Салімоненко посіли перші місця.
     Серед командних виступів в номінації Cheer Dance Show наші дівчата в запеклій боротьбі вибороли 2 місце.
     Вітаємо капітанів команди – Яну Адамську (ф-т аграрного менеджменту) і Діану Форотинську (гуманітарно-педагогічний ф-т) та членів збірної: Дарину Салімоненко, Марію Столенко (гуманітарно-педагогічний факультет), Марію Мартинову, Марію Сусуйкіну (ф-т тваринництва і водних біоресурсів), Анастасію Демченко, Ангеліну Кириченко (ф-т ветеринарної медицини), Ванессу Гебре (ф-т захисту рослин, біотехнологій та екології) і тренера Наталію Крупко з гарним виступом і побажаємо подальших перемог!
 
Микола Костенко,

завідувач кафедри фізичного виховання 

 

 
Набір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook