Обговорення освітніх програм та підготовка до захисту бакалаврів – в полі зору засідання вченої ради факультету

April 26, 2021

   26 квітня на засіданні вченої ради обговорили питання підготовки до проведення атестаційного екзамену та захисту бакалаврських кваліфікаційних робіт студентами 4 курсу денної форми навчання, про що доповіла заступник декана Лариса Карпенко.

   Виконуючий обов’язки завідувача кафедри адміністративного менеджменту та зовнішньоекономічної діяльності Віталій Луцяк, прозвітував про результати роботи калективу кафедри та поточні завдання на 2021 рік в контексті Голосіївської ініціативи-2025. 
   Одним з питань порядку денного були результати перевірки ОПП, що відбулася 24 квітня. В обговоренні взяли участь гаранти освітніх програм, які у своїх внесли пропозиції з усунення неточностей виявлених при перевірці та внесення змін до навчальних планів.
 
 
   Про наукову діяльність на факультеті доповів директор НДІ економіки і менеджменут Микола Талавиря, який окресив основні завдання, які поставлені перед викладачами та аспірантами факультету аграрного менеджменту. Аспірантка 4-го року навчання Надія Сарабай виступила з науковою доповіддю на тему: «Формування ринку молока та молочної продукції в контексті євроінтеграційних процесів».
   Головою вченої ради Анатолієм Остапчуком винесене на розгляд питання рекомендації до присвоєння вчених звань доцента кандидатам економічних наук кафедри маркетингу та міжнародної торгівлі, виробничого та інвестиційного менеджменту. Одноголосним рішенням вченої ради всі претенденти рекомендовані до присвоєння вчених звань на розгляд вченої ради НУБіП України.
 
   Декан факультету наголосив на необхідності активізації роботи щодо залучення випускників бакалаврату до участі в Дні відкритих дверей для вступників до магістратури. Який відбудеться 29 квітня 2021 року.
   В різному розглянули ряд навчально-методичної літератури, що рекомендована до подальшого розгляду на засіданні навчально-методичної ради НУБіП України. Від колективу факультету декан привітав з 70-річчям професора кафедри менеджменту ім. проф. Й. С. Завадського, доктора економічних наук, заслуженого працівника освіти України Василя Горьового, вручивши подяку за вагомий внесок в наукову сферу та підготовку висококваліфікованих фахівців.
   Також в ході засідання були обговорені питання інші питання навчальної, наукової, виховної  та профорієнтаційної роботи. 
 
Лариса Карпенко 
секретар вченої ради факультету
 
Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook