Перші успіхи в екзаменаційній сесії студентів факультету аграрного менеджменту

December 21, 2020
Відповідно до графіка освітнього процесу на 2020-2021 навчальний рік  14 грудня 2020 р. в університеті розпочалося зимова екзаменаційна сесія.
Протягом минулого тижня викладачі кафедри менеджменту ім. проф. Й. С. Завадського разом зі студентами напружено працювали  вже у звичних онлайн-умовах. Так, 15 грудня здобувачі вищої освіти ОС «Магістр» спеціальності «Менеджмент» освітньої програми «Менеджмент організацій і адміністрування» склали іспит з дисципліни «Управління бізнесом» (викладачі – професор Т. І. Балановська і доцент А. В. Троян). У цей же день доцентами О. П. Гогулею і Г. А. Харченко було проведено іспит з дисципліни «Менеджмент» для студентів 2 курсу 3 групи факультету аграрного менеджменту, а для студентів 2 курсу 2 групи -19 грудня. 
 
 
 
 
17 грудня доцентами Н.І. Драгнєвою та А.В. Троян було прийнято іспит з дисципліни «Логістичний менеджмент» у здобувачів вищої освіти ОС «Магістр» першого року навчання спеціальності «Маркетинг».
 
 
18 грудня професор Т. І. Балановська і доцент А. В. Троян прийняли іспит з дисципліни «Управління персоналом» у студентів 4 курсу 2 групи спеціальності «Менеджмент» факультету аграрного менеджменту.
 
 
Для студентів спеціальності «Маркетинг» іспити з дисципліни «Менеджмент» були проведені 18 грудня  доцентами О.П. Гогулею і О.В.  Новаком  (1 група) та 19 грудня доцентами Г. А. Харченко і А. В. Троян (1а група).
 
 
 
19 грудня здобувачі вищої освіти ОС «Магістр» спеціальності «Менеджмент» освітньої програми «Менеджмент організацій і адміністрування» склали іспит з дисципліни «Управління якістю» (викладачі – доцент Н.І. Драггнєва і доцент О.В. Новак).
 
 
Викладачами  кафедри менеджменту ім. проф. Й.С. Завадського всі іспити було розпочато вчасно та відповідно затвердженого розкладу проведення заліків та екзаменів. Дистанційна форма складання іспитів була організована через навчальний портал НУБіП України на платформі Е-learn з використанням сервісу відеоконференцій Zoom для проведення інструктажу перед початком іспиту та співбесіди по завершенню виконання студентами екзаменаційних завдань. Підсумковому контролю знань передувала активна робота студентів, що базувалася на платформі E-learn за чітко окресленими викладачами завданнями на кожен навчальний тиждень.
Бажаємо здобувачам вищої освіти успішно скласти наступні іспити!
 
 
Регіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook