Онлайн старостат на економічному факультеті

April 10, 2020

  Починаючи з 16 березня 2020 року із запровадженням карантину студенти поступово звикають до дистанційного режиму роботи. Досвід використання онлайн-сервісів  показав що навчання онлайн можливе, і може бути основою під час проведення лекцій, практичних занять, консультацій з виконання курсових, бакалаврських та магістерських робіт.

Так 9 квітня 2020 року вперше на економічному факультеті за допомогою платформи Cisco WebEx відбувся онлайн-старостат. На зустрічі разом були присутні 35 старости академічних груп з 1 курсу до Магістрів та декан факультету Анатолій Діброва та заступники Віталій Нагорний, Леся Воляк, Андрій Музиченко та Олег Криворот.

 

Анатолій Дмитрович поцікавився здоровям студентів, як проходить дистанційне навчання чи всі курси доступні на ельорні, як відбуваються лекції та практичні, а саме головне чи є студенти які по тих чи інщих причинах не виходять на звязок, тощо. Також заступники декана звернули увагу студентів про необхідність проплати за навчання (графік почасткової оплати), початок сесії для випускових курсів, що буде скоріше за все в онлайн режимі, про тимчасові положення проведення сесії та практики які знаходяться на сайті університету. Також нагадали щодо термінів подачі дипломних робіт на плагіт, онлайн підготовку та реєстрацію на ЄВІ для вступу до магістратури. Також були розглянуті і інші питання життєдіяльності факультету.

 

 

 

 

 Старости відповіли що хворих на коронавірус немає, було декілька ГРВІ але все вже добре. Поділились враженнями своїх одногрупників щодо дистанційного навчання. З їх слів, всі залучені до навчання, є декілька студентів які в звзязку з технічних причин не повноцінно можуть  використовувати електронні курси, але працюють через інші засоби. Для багатьох це стало певним випробуванням, щодо самоорганізації та мотиваці до навчання. Студенти отримують від своїх викладачів не тільки лекції та додаткові матеріали до них або ж слухають їх в онлайні, а й завдання, які їм необхідно виконувати вчасно. Окрім того, дистанційна форма передбачає вміння користуватися різними каналами і формами онлайн-комунікацій, які в умовах масового їх використання та віддаленого територіального розташування студента іноді «дають збій» і все ж не вистачає живого спілкування

На прикінець зустрічі декан побажав всім здоровяя, терпіння, виконувати всі завдання щодо навчання та знаходити час на самовдосконалення.

Віталій Нагорний, заступник декана
економічного факультету

 

 

Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook