Викладачка кафедри журналістики та мовної комунікації потрапила до «ТОП-100 видатних жінок Київщини» в номінації «Особистий бренд»

6 March 2020, 13:25

     Які асоціації у вас викликає слово «весна»? Квіти, свіжість, тепло, кохання, жінка, свято? В перший день весни був створений Клуб успішних жінок (КУЖ), до якого увійшли успішні, щасливі, закохані в себе жінки.
Весна приносить із собою не тільки довгоочікуване тепло, вона приносить радість, настрій, нові бажання. Жіноча енергія творить дива. Тільки уявіть що може створити енергія успішних жінок. Напередодні жіночого свята, відбулася церемонія нагородження «ТОП-100 видатних жінок Київщини», на якій були нагороджені бізнес-леді, лікарки, викладачки, журналістки, артистки та матері-героїні.

     Викладачка кафедри журналістики та мовної комунікації гуманітрано-педагогічного факультету НУБіП України – Дроздова Лариса одержала диплом Національного рейтингу «ТОП-100 видатних жінок Київщини» в номінації «Особистий бренд» – TM DROZDOVA.

Свій нелегкий шлях до своєї мети Лариса Дроздова почала з Національної телекомпанії України. Саме там, працюючи адміністратором телевізійних передач дійшла по кар'єрним сходинкам до генерального продюсера телеканалу NewsNetwork. Весь час працюючи над собою та удосконалюючи свою майстерність Лариса Дроздова створила свій бренд «TM Drozdova». В медійному просторі «TM Drozdova» означає професіоналізм, відповідальність, ефективність, креативність.

Нам дуже пощастило мати такого чудового викладача. Пари ніколи не бувають нудними, та й сама Лариса Валентинівна життєрадісна і неординарна жінка-свято.
На моє питання: «Що б ви побажали жінкам?», Лариса Дроздова, таємничо всміхнулася і відповіла: «Самореалізації і шаленого любовного роману із самою собою!».

Автор: Олександра Гук,
студентка 1 курсу кафедри журналістики та мовної
комунікації гуманітарно-педагогічного факультету.

Регіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook