Висунення співробітників економічного факультету на участь у конкурсі на заміщення вакантних посад

April 16, 2019

16 квітня відбулося засідання вченої ради економічного факультету. Ключовим питанням було - висунення співробітників економічного факультету на участь у конкурсі на заміщення вакантних посад.

 

Обрана лічильна комісія для обліку результатів таємного голосування з питання рекомендації науково-педагогічних працівників економічного факультету на посади у складі голови – Вдовенко Н.М., професора, завідувача кафедри глобальної економіки та членів комісії:    Любара Р.П. – к.е.н., голови профбюро співробітників економічного факультету; Воляк Л.Р. к.е.н., заступника декана з денної форми навчання зі спеціальностей «Облік і оподаткування» та «Підприємництво, торгівля та біржова діяльність» підвела результати голосування.

Учасники проекту Максим Діброва та Оксана Вітряк поділились враженнями про тренінг в рамках проекту TOPASFrom Theoretical-Oriented to Practacal Education in Agrarian Studies») в Університетському коледжі Writtle (WUC) (Челмсфорд, Велика Британія).

Також на засіданні завідувач кафедри статистики та економічного аналізу  Лазаришина І.Д. доповіла Про стан підготовки фахівців ОС «Магістр» спеціальності 071 «Облік і оподаткування», а саме про магістерські програми, начально-методичне забезпечення, навчально-науково лабораторію біоеконометрики і дейтамайнінгу, навчально-науково виробничу лабораторію інформаційні технології в бухгалтерському обліку. Наприкінці засідання вчена рада розглянула навчально-методичне забезпечення і різне та привітала співробітників рекомендованих на заміну вакантних посад з успішним першим етапом проходження.

Секретар вченої ради економічного факультету

Олійник Лариса 

Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook