Юридичний факультет радо відкриває двері для майбутніх абітурієнтів.

March 29, 2019

     28 березня відбувся День відкритих дверей в НУБіП України. Гостинно запросив своїх майбутніх абітурієнтів і юридичний факультет. В гості на факультет завітало більше 25 школярів з Київської та Черкаської областей.
     Після відвідання основних заходів в 3 корпусі НУБіП України, ознайомлення із структурою Університету, виступів Ректора Університету проф. Ніколаєнка Станіслава Миколайовича та проректора з навчальної та виховної роботи Кваші Сергія Миколайовича діти відвідали юридичний факультет.
     Декан юридичного факультету Яра Олена Сергіївна розповіла майбутнім студентам про особливості організації факультету, програми підготовки фахівців, умови подачі документів під час вступу 2019 року.


     Заступник декана факультету з наукової роботи Ладиченко Віктор Валерійович ознайомив з організацією наукової роботи студентів та особливостями участі у міжнародних програмах.


     Заступник голови Ради студентського самоврядування факультету Бамбуза Катерина детально та яскраво описала студентське життя та організацію дозвілля студентів НУБіП України.



    Разом з заступником декана з навчальної та виховної роботи Улютіною Оленою Анатоліївною майбутні вступники ознайомилися з роботою криміналістичної лабораторії, юридичної клініки, а також відвідали залу судових засідань юридичного факультету.


     Зустріч-знайомство пройшла насичено, у теплій і дружній атмосфері.

     

     То ж бажаємо нашим абітурієнтам успішно здати ЗНО. Не хвилюйтеся, будьте певні в своїх силах, і ви обов’язково отримаєте той результат, на який розраховуєте! 
     Віримо, що ним стане юридичний факультет Національного університету біоресурсів і природокористування України і ми зустрінемося у новому 2019-2020 навчальному році!

 

Заступник декана юридичного факультету
В.В. Ладиченко

 

Набір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook