День святого Валентина на АБФ

February 16, 2019

День святого Валентина: день коли на передодні весни розквітають почуття і для кожного він по-своєму є особливим. Подарунки, вітання, листівки, теплі слова, атмосфера любові та злагоди, таке відчуває кожен, в цей прекрасний час. Тож, на базі агробіологічно факультету, в холі 4 навчального корпусу, відбувся фотобатл на фоні тематичних декорацій. Дуже дякуємо Вікторії Сороці, Юлії Кротач та Діані Козаченко за творчий прояв у виконанні цікавої фотозони. Всі охочі мали змогу сфотографуватися біля арки кохання, яка була символічно прикрашена квітами, стрічками та кульками.

 

За результатами голосування перемогу здобув Дмитро Кацан студент 2 курсу, 3 групи, з оригінальною ідеєю в парі з нашим прекрасним деканом Тонхою Оксаною Леонідівною, в нагороду він отримав два квитки на візит до кінотеатру. Також було представлено всім бажаючим  чарівну скриньку, в яку можна було опустити листівки з побажаннями, а золоті амурчики доставляли їх до адресатів, тим самим прирікаючи на вічне кохання.

 

Дякую всім хто брав активну участь в організації заходу та підтримку, нехай любов супроводжує Вас все життя!!! Зі святом!

 

Юлії Кротач, голова студентської організації АБФ

 

Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook