Захист звіту з виробничої (управлінської) практики

17 October 2018, 14:38

08.10.2018 року відбувся захист звітів з виробничої (управлінської) практики магістрів спеціальності "Менеджмент" (Управління навчальним закладом). Майбутні управлінці успішно завершили роботу над програмою виробничої (управлінської ) практики.

Першою виступала Дзюземова Олена, вона проходила практику в Ірпінському економічному коледжі. Харченко Сергій розповів про Фінансово-правовий коледж і особливості проходження виробничої (управлінської) практики. Скудна Аліна і Харченко Яна вивчали особливості  управлінської діяльності у Державній установі «Науково-методичний центр інформаційно-аналітичного забезпечення діяльності вищих навчальних закладів «Агроосвіта».

Богдан Владислав і Черевко  Ліля проявили себе як майбутні управлінці у Державному професійно-технічному навчальному закладі  «Міжрегіональний центр ювелірного мистецтва м. Києва». Костюченко Владислав і Самчук Володимир оволодівали професійними  навичками у Київському вищому професійному  училищі машинобудування та комп’ютерно-інтегрованих технологій. Запаско Ганна і Коломієць Юля прозвітували про виробничу (управлінську)  практику у Київському регіональному  вищому професійному  училищі будівництва.

Всі студенти задоволені тим, як їх приймали  на базах практик, вони гарно виконали заплановану  програму виробничої (управлінської)  практики.

Валентина Яковлева,
доцент кафедри методики навчання
та управління навчальними закладами

Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook