Наші маркетологи – переможці Всеукраїнської студентської олімпіади за навчальною дисципліною «Аграрний маркетинг»

May 29, 2018

       Відповідно до наказу Міністерства освіти і науки України від 06.12.2017р. № 1572 «Про проведення Всеукраїнської студентської олімпіади у 2017/2018 навчальному році» 22 травня в Таврійському державному агротехнологічному університеті розпочав свою роботу II етап Всеукраїнської студентської олімпіади за навчальною дисципліною «Аграрний маркетинг».

   Олімпіада проводилася з метою виявлення якості підготовки фахівців з аграрного маркетингу, професійного зростання студентів, закріплення та поглиблення знань та вмінь отриманих в процесі теоретичного та практичного навчання, стимулювання творчого зростання, виявлення найбільш обдарованих і талановитих студентів.
 
  В олімпіаді узяли участь 78 студентів з 28 ВНЗ України! Учасники мали змогу перевірити свої знання у двох турах. Перший тур – практичний, передбачав  розрахунково-аналітичні завдання; другий тур – теоретичний, спрямований на визначення рівня теоретичних знань конкурсантів. У цьому турі учасники опрацьовували тестові завдання. Також в рамках олімпіади відбувся науково-творчий конкурс.

     За результатами обох турів, вихованці кафедри маркетингу та міжнародної торгівлі Олександра Соловйова-Рум`янцева та Партика Анастасія дуже достойно представили кафедру, посівши, відповідно, 2-ге та 4-те місця. До олімпіади студенток готували завідувач кафедри маркетингу та міжнародної торгівлі, д.е.н., професор Ярослава Степанівна Ларіна та доцент кафедри, кандидат економічних наук Олена Іванівна Бабічева.
 
 
     Щиро вітаємо представників Alma mater з гідною перемогою та бажаємо подальших успіхів, творчих злетів та перемог!
    Також висловлюємо подяку організаторам Олімпіади за гостинний прийом і сподіваємося на подальшу плідну співпрацю.

Ярослава Ларіна
завідувач кафедри маркетингу та міжнародної торгівлі
Набір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook