Випускники 2010 року факультету землевпорядкування завітали до alma mater

19 March 2016, 12:00

Днями у шостому навчальному корпусі НУБіП зібралися на зустріч випускники факультету землевпорядкування, які закінчили університет п'ять років тому.

     Їх вітав декан Тарас Євсюков, який розповів про сьогодення університету і факультету, перетворення і зміни, які відбулись останніми роками та запросив долучатися до роботи ради роботодавців. Він також нагадав, що у 2016 році заплановано відразу кілька зустрічей випускників: одна, присвячена Дню університету, пройде 27-28 травня, а друга – до двадцятиріччя створення факультету землевпорядкування – 23-24 вересня.

     Колишні студенти пригадували свої перші важкі лабораторні роботи з геодезії, георобіт, чудові дні навчальних практик у Боярському коледжі екології і природних ресурсів та Дзвінківському лісництві, «Голосіївські весни» і Дні землевпорядника на факультеті, в яких активно брали участь Олександр Швайко, Ярослав Кириленко, Володимир Терепа, Катерина Щербак, гру за збірну університету з футболу Антона Зубкова та блискучі виступи Олексія Литвина на шахових турнірах. Вони висловили гордість за alma mater та вдячність за путівки у фахове життя, адже зараз вони співробітники державних і приватних підприємств земельної сфери, молоді науковці та керівники.

Катерина Щербак,
випускниця факультету землевпорядкування 2010 р.,
асистент кафедри геодезії та картографії
 

Регіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook