ПРОФОРІЄНТАЦІЯ КАФЕДРИ ТЕХНОЛОГІЙ ВИРОБНИЦТВА МОЛОКА ТА М’ЯСА НА ЧЕРКАЩИНІ

28 February 2024, 10:53

 

Візити співробітників університету до шкіл для профорієнтації відіграють важливу роль у формуванні прагнень студентів, надаючи їм важливу інформацію, натхнення та підтримку, необхідні під час вступу в заклади вищої освіти для здобуття освіти та досягнення своїх кар’єрних амбіцій.
 
Саме тому співробітники кафедри технологій виробництва молока та м’яса факультету тваринництва та водних біоресурсів доцент Іван Чумаченко та асистент Михайло Матвєєв провели зустрічі із випускниками двох шкіл Іркліївської ОТГ (Васютинський ліцей, та Старокаврайський ліцей) та двох шкіл Чорнобаївського ОТГ (Лукашівський та Христителівський ліцеї (с. Христителево)) Золотоніського району Черкаської області.
Під час спілкування із старшокласниками Іван Чумаченко розповів про університет,  детально зупинився на перевагах навчання в НУБіП, розповів про структуру університету в цілому та факультету тваринництва та водних біоресурсів зокрема.
В свою чергу Михайло Матвєєв розповів про навчання в університеті та дозвілля студентів: про соціально побутові умови проживання в гуртожитку, про спортивно та культурно масову роботу, яку ведуть у закладі та на факультеті тваринництва та водних біоресурсів.
Також спікери розповіли про додаткові можливості, які надає університет для вступників – олімпіаду та підготовчі курси.
Викладачі кафедри запросили всіх на Дні відкритих дверей. В ході зустрічей були надані вичерпні відповіді на численні питання абітурієнтів та вчителів шкіл.
Іван Чумаченко
Михайло Матвєєв
 
 

 


Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook