Молодь та повоєнна відбудова країни: стратегії та виклики

19 December 2023, 9:18

З метою заохочення студентської та учнівської молоді до відбудови країни в рамках Міжнародного дня боротьби з бідністю на базі гуманітарно-педагогічного факультету кафедрою соціальної роботи та реабілітації було проведено виховний захід і вікторину «Молодь та повоєнна відбудова країни: стратегії та виклики» серед студентів університету та учнів дистанційної школи «Оптіма»

Мета заходу полягала у залучені молоді до вивчення історії повоєнного періоду та її впливу на сучасність. Було обговорено питання ролі молоді у відновленні економіки, культури та суспільства після війни, а також сприяти розвитку патріотизму та відчуття відповідальності перед історією своєї країни.
 

В розрізі даної теми, було визначено декілька ключових аспектів: відновлення після війни; сучасні виклики та стратегії; патріотизм та відповідальність; передача досвіду, а саме розуміння та врахування попередніх стратегій та викликів, які допомагають уникнути повторення помилок та забезпечити більш успішну майбутню відбудову.

Загальною метою було вивчення та розуміння того, як молодь впливала та впливає на розвиток суспільства у періоди після війни, а також формування стратегій, які можуть бути корисними у сучасних умовах.

Наталія Бондаренко,
старший викладач кафедри соціальної роботи та реабілітації
Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook