Гуманітарії серед учасників благодійного забігу “Не зупиняйся”

November 3, 2023

28-29 жовтня у Києві відбулася масштабна подія, яка об'єднала тисячі людей, які любить біг і тих, хто вирішив долучитися до збору коштів, які будуть спрямовані на захист України – забіг, організований Новою поштою "Не зупиняйся". Серед учасників була велика кількість волонтерів, бігунів, громадських активістів, військовослужбовців та небайдужих з різних країн світу.

 

Представники Гуманітарно-педагогічного факультету також не були осторонь дводенного заходу. Зокрема студенти факультету були волонтерами та допомагали організаторам і підготовці та проведенні забігу на 5,10,21 та 42 км. Олександр Алєксєєв, студент спеціальності "Соціально-психологічна реабілітація" зазначив: "Власне мені, найбільше сподобалась якісна та професійна підготовка, продумано було кожну деталь, а також те, що для учасників не було обмежень, і бігали всі охочі, а найголовніше – цей марафон зробив дуже корисну справу і зібрав кошти для наших захисників".

 

Серед бігунів була заступник декана гуманітарно-педагогічного факультету, доцент кафедри міжнародних відносин і суспільних наук Наталія Шевченко, яка бігла «Найдовший у світі марафон» за тих, хто загинув захищаючи Україну. Варто додати, що дистанцію за героїв пробігли понад 2 000 учасників у Києві на ВДНГ. До забігу також приєдналися військовослужбовці, полярники зі станції «Академік Вернадський», об'єднання українців у Канаді, Німеччині та інших країнах.

 

Також Наталія Володимирівна взяла участь у забізі на дистанцію 5 кілометрів.

 

Завдяки реєстраціям на всі забіги марафону Нової пошти «Не зупиняйся!», було зібрано 3 800 000 гривень для підсилення протиповітряної оборони України в межах збору з Повернись живим «Запакуй небо – прокачай ППО».

 

Дякуємо всім захисникам та віримо в нашу перемогу!


Богдан Назаров,
заступник декана гуманітарно-педагогічного факультету

Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook