Команда НУБіП України приєдалася до серії воркшопів в рамках проєкту DAAD «Support of the digitalization of Ukrainian agricultural universities (2)» на базі ВНАУ

19 June 2023, 14:53

На прикінці травня в рамках DAAD Projekt No. 57649162 «Support of the digitalization of Ukrainian agricultural universities (2)» команда від Національного університету біоресурсів і природокористування України в складі заступника декана факультету інформаційних технологій, доцента кафедри інформаційних систем і технологій Валентини Корольчук, координатора з міжародної діяльності на факультеті, старшого викладача кафедри економічної кібернетики Інни Костенко, старшого викладача кафедри інформаційних систем і технологій Таїсії Саяпіної та асистента кафедри інформаційних систем і технологій Анастасії Болбот долучилася до тренінгу „Use of innovative interactive online modules in teaching“, який проходив на базі Вінницького національного аграрного університету.

Изображение выглядит как в помещении, одежда, человек, стена

Автоматически созданное описание

Изображение выглядит как одежда, улыбка, Человеческое лицо, текст

Автоматически созданное описание

DAAD грає важливу роль у підтримці українських студентів та науково-педагогічних працівників, які бажають отримати освіту чи проводити дослідження, а також в розвитку академічних зв'язків між українськими та німецькими університетами. Організаторами заходу стали Вінницький національний аграрний університет (ВНАУ) в Україні, Nieky van Veggel з Writtle University College в Великобританії та Університет прикладних наук Вайенштефан-Трісдорф (HSWT) в Німеччині.

Изображение выглядит как в помещении, стена, Персональный компьютер, ноутбук

Автоматически созданное описание

Изображение выглядит как текст, бумага, Печать, Брошюра

Автоматически созданное описание

Протягом 24-26 травня відбулася серія воркшопів. З вітальним словом до учасників заходу звернувся кординатор проєкту професор Prof. Dr. Ralf Schlauderer, віце-президент з академічної національної та міжнародної безперервної освіти, керівник Академії та Міжнародної школи HSWT, який зазначив, що головним завданням зустрічей є зміцнення співпраці між вишами. Основним спікером під час трейнінгу був Nieky van Veggel, старший викладач з Writtle University College в Великобританії.

Изображение выглядит как в помещении, мебель, стена, письменный стол

Автоматически созданное описание

Всі учасники тренінгу мали також можливість ознайомитися з матеріально-технічною базою університету, зокрема, Навчально-дослідницьким центром ВНАУ-FRENDT «Геоінформаційні системи в агроінженерії», а також центральною бібліотекою університету, де представлені наукова школа д.е.н, професора, академіка НААН України Григорія КАЛЕТНІКА та публікаційна активність всіх науковців ВНАУ. Серед іншого учасники трейнінгу відвідали візитівку міста Вінниця - Національний музей-садибу М.І. Пирогова та Історико-меморіальний комплекс пам’яті жертв нацизму (одне із найзагадковіших місць в Україні з часів Другої світової війни).

Изображение выглядит как одежда, стена, в помещении, человек

Автоматически созданное описание

Изображение выглядит как одежда, человек, женщина, стена

Автоматически созданное описание

Изображение выглядит как одежда, человек, в помещении, стена

Автоматически созданное описание

Изображение выглядит как одежда, обувь, человек, женщина

Автоматически созданное описание

Изображение выглядит как одежда, в помещении, человек, стена

Автоматически созданное описание

Щиро дякуємо керівникам та організаторам проєкту за можливість стати частиною DAAD

Изображение выглядит как Человеческое лицо, человек, одежда, улыбка

Автоматически созданное описание

 

Інна Костенко, координатор з міжародної діяльності на факультеті,
старший викладач кафедри економічної кібернетики

Регіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook