ЗУСТРІЧАЄМОСЯ, ОБГОВОРЮЄМО, ВИРІШУЄМО – ПРАЦЮЄМО НА РЕЗУЛЬТАТ!

11 May 2023, 5:24

    5 травня 2023 року за хмарного додатку «Zoom» гарант освітньо-професійної програми за спеціальністю 204 – «Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва» СВО «Магістр» – доктор сільськогосподарських наук, професор, завідувач кафедри годівлі тварин та технології кормів провідного факультету тваринництва та водних біоресурсів славетного Національного університету біоресурсів і природокористування України Михайло Сичов провів чергову зустріч з колегами групи забезпечення (Іван Андросович, Михайло Свердан, Таїсія Саяпіна, Іван Чумаченко) і проєктної групи (Анна Лихач, Ігор Ільчук).

    На початку зустрічі гарант ОПП виступив із вступним вітальним словом і грунтовно пояснив мету ініційованої зустрічі. Сичов Михайло сконцентрував увагу учасників зустрічі на те, що згідно Наказу Ректора НУБіП України244 від 23.03.2023 року група забезпечення з відповідальними НПП, котрі викладають дисципліни: «Бізнес діяльність у тваринництві» та «Моделювання технологічних процесів у тваринництві» для здобувачів другого рівня вищої освіти «Магістр», що, у свою чергу, викладаються у межах декількох кафедр факультету й університету, в цілому, мають подбати про вчасне оновленням електронного кейсу навчально-методичних комплексів, робочих програм і силабусів зазначених дисциплін.

    Під час демонстрації екрану наочних матеріалів згідно тематики зустрічі, гарант освітньо-професійної програми вказав на особливості наповнення робочих програм, послідовності викладення тематик змістовних модулів освітніх компонент, докладно зупинився на програмних компетентностях і результатів навчання з деталізацією кожного зазначеного пункту Проєкту Освітньо-професійної програми.

     Учасники зустрічі задавали питання, а гарантом було надано ряд відповідей та рекомендацій щодо виконання вимог критеріїв НАЗЯВО для успішного проходження акредитації.

     Підбиваючи підсумок проведеної дистанційної зустрічі, відзначаємо, що мета – досягнута, формат взаємодії – плідний, а значить результат буде якісним.

З вірою у ЗСУ і Перемогу тримаємо освітянський стрій!

      Далі буде…

професор кафедри біології тварин
Анна Лихач

Регіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook