Продовольча та екологічна безпека в рамках Європейського зеленого курсу у полі зору підготовки економістів

May 1, 2023
НУБіП України

     27 квітня 2023 року була проведена гостьова лекція на тему: «Зелені стратегії у Європейському Союзі» в рамках спеціальності 051 «Економіка» ОП «Прикладна економіка», ОП «Міжнародна економіка» та спеціальності 076 ОП «Підприємництво, торгівля і біржова діяльність» для студентів економічного факультету. Лекція відбулась у змішаному форматі, із врахуванням технології "Перевернутий клас"(FLIPPED CLASSROOM) в навчально-науковій лабораторії «AGMEMOD». Онлайн були присутні 51 осіб, з них 29 осіб онлайн, і 22 особи безпосередньо присутні в ННЛ «AGMEMOD».

   Зі вступним словом розпочала науковий захід завідувач кафедри глобальної економіки д.е.н., професор Вдовенко Наталія Михайлівна та передала слово для виступу - начальнику відділу міжнародної роботи ДУ «МТЦ з аквакультури» к.б.н. Герасимчуку Володимиру Володимировичу.

     На гостьовій лекції були присутні аудиторно студенти ОП «Підприємництво, торгівля і біржова діяльність», а також в режимі онлайн студенти інших спеціальностей, аспіранти, докторанти та співробітники кафедри глобальної економіки та слухачі.

   Застосована технологія «перевернутого класу», щоб розкрити критичне мислення, ведення дискусій під час застосування сучасних цифрових технологій та для можливості застосування отриманих знань на практиці.

    Подальше обговорення продовольчої та екологічної безпеки в рамках Європейського зеленого курсу у полі зору підготовки економістів буде проведено і на далі для системного діалогу і взаємодії студентів та фахівців в цьому напрямку.

к.геогр.н., доцент кафедри глобальної економіки
Юлія ПЕРЕГУДА

Завідувач ННЛ "AGMEMOD" 

Анастасія ЯЦУН
 

Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook