Футбол двома м’ячами – вперше на студентських теренах

26 October 2022, 9:40

25 жовтня вперше в історії університету та взагалі студентського спорту було проведено матч з футболу двома м’ячами.

   Організатором змагань виступив ректорат НУБіП України, а голова оргкомітету – проректор з науково-педагогічної роботи Сергій КВАША.
   Матч був проведений серед фіналістів Кубку з футболу – агробіологічного і гуманітарно-педагогічного факультетів.
   З промовою до студентів звернувся Сергій КВАША, який надихнув учасників на боротьбу і побажав успіху командам. Завідувач кафедри фізичного виховання гуманітарно-педагогічного факультету Микола КОСТЕНКО коротко закцентував гравців на правилах гри і обов’язках суддів.
   За правилами змагань гра відбувалася на футбольному полі двома м’ячами різного кольору, кількість футболістів складала по 11 гравців включаючи воротаря, гра тривала два тайми по 35 хвилин, кількість замін не обмежена. Матч обслуговували 4 арбітри, по два на кожний м’яч.
  Студенти дуже зацікавилися такою подією, адже жоден не мав досвіду гри двома м’ячами.
   На матч зібралося багато вболівальників з кожного факультету і також декани – Інна САВИЦЬКА і Оксана ТОНХА. Підтримка була шаленою, з обох боків лунали гучні оплески і гасла.
 
 
   Гравці команд завзято боролися, була дуже висока інтенсивність гри і багато влучних ударів. Гра відзначилася великою кількістю забитих м’ячів, що дуже сподобалося вболівальникам. Матч завершився перемогою гуманітаріїв, яких нагородив проректор з науково-педагогічної роботи Сергій КВАША перехідним Кубком, а від ректорату обидві команди були нагороджені смачними подарунками.
 
   На нагороджені капітани команд Владислав КУЛИК (агробіологічний ф-т) і Антон РОСС (гуманітарно-педагогічний ф-т) подякували керівництву, організаторам та суддям.
 
 
Микола КОСТЕНКО,

завідувач кафедри фізичного виховання

Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook