ВСП «Немішаївський фаховий коледж НУБіП України» відвідала делегація Посольства Франції в Україні

21 жовтня 2021 року
     13 жовтня гостями Немішаївського фахового коледжу та відділення «Технологія виробництва та переробки продукції тваринництва» були колеги з Науково-методичного центру "Вищої та фахової передвищої освіти" на чолі з директором Іщенко Тетяною Дем’янівною та іноземні представники – радник з питань сільського господарства Посольства Франції в Україні Лорано Деньо і представник Міністерства сільського господарства та продовольства Франції Жюльєн Аморе.
     Відвідувачам була запропонована екскурсія територією Коледжу, яка розпочалася з навчально-виробничої лабораторії «Технології молока і молочних продуктів», де з гастрономічною цікавістю дегустували натуральні молочні продукти, зокрема, сири качота, рикота з медом, сир сичужний «Любительський» та сир кисломолочний. Гості відмітили оригінальність смаку і якість виготовлених продуктів.
 
     У ході зустрічі також відбулася дискусія з питань практичної підготовки в розрізі формування та розвитку професійних компетентностей здобувачів освіти і ефективна роль Науково-методичного центру ВФПО в навчально-методичному супроводі та інформаційному забезпеченні освітньої діяльності в закладах фахової передвищої освіти.
 
Вергелес Олександр,
завдувач відділення "Технологія виробництва
та переробки продукції тваринництва"

 

Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook