ВСП «Немішаївський фаховий коледж НУБіП України» відвідала делегація Посольства Франції в Україні
ВСП «Немішаївський фаховий коледж НУБіП України» відвідала делегація Посольства Франції в Україні
21 жовтня 2021 року
13 жовтня гостями Немішаївського фахового коледжу та відділення «Технологія виробництва та переробки продукції тваринництва» були колеги з Науково-методичного центру "Вищої та фахової передвищої освіти" на чолі з директором Іщенко Тетяною Дем’янівною та іноземні представники – радник з питань сільського господарства Посольства Франції в Україні Лорано Деньо і представник Міністерства сільського господарства та продовольства Франції Жюльєн Аморе.
![](https://nubip.edu.ua/sites/default/files/u331/dsc_0158.jpg)
![](https://nubip.edu.ua/sites/default/files/u331/dsc_0164.jpg)
Відвідувачам була запропонована екскурсія територією Коледжу, яка розпочалася з навчально-виробничої лабораторії «Технології молока і молочних продуктів», де з гастрономічною цікавістю дегустували натуральні молочні продукти, зокрема, сири качота, рикота з медом, сир сичужний «Любительський» та сир кисломолочний. Гості відмітили оригінальність смаку і якість виготовлених продуктів.
![](https://nubip.edu.ua/sites/default/files/u331/dsc_0059.jpg)
![](https://nubip.edu.ua/sites/default/files/u331/dsc_0070_0.jpg)
![](https://nubip.edu.ua/sites/default/files/u331/dsc_0094.jpg)
![](https://nubip.edu.ua/sites/default/files/u331/dsc_0109.jpg)
![](https://nubip.edu.ua/sites/default/files/u331/dsc_0126.jpg)
![](https://nubip.edu.ua/sites/default/files/u331/dsc_0155.jpg)
У ході зустрічі також відбулася дискусія з питань практичної підготовки в розрізі формування та розвитку професійних компетентностей здобувачів освіти і ефективна роль Науково-методичного центру ВФПО в навчально-методичному супроводі та інформаційному забезпеченні освітньої діяльності в закладах фахової передвищої освіти.
![](https://nubip.edu.ua/sites/default/files/u331/dsc_0142.jpg)
Вергелес Олександр,
завдувач відділення "Технологія виробництва
та переробки продукції тваринництва"
завдувач відділення "Технологія виробництва
та переробки продукції тваринництва"