Святом першокурсника завершили етап очного навчання у восьму гуртожитку

19 вересня 2021, 12:44
м. Київ
    В нашому славетному університеті формуються і розвиваються сталі традиції виховної роботи зі студентською молоддю. Так 16 вересня 2021 р. біля гуртожитку № 8 НУБіП України відбулося чудове Свято першокурсника, яке є продовженням реалізації сталої системи напрямів виховання, у відповідності до затвердженої в університеті програми виховання "Громадянин, патріот, Фахівець".
      Найбільш важливими серед них є: громадянсько-патріотичне, трудове, морально-правове, естетичне, фізичне, сімейне, екологічне. Ці напрями тісно пов'язані, доповнюють один одного і утворюють цілісну систему виховання. Ця система знаходить свої відображення у виховних заходах, які проводяться в студентському містечку у гуртожитках.
     Відкрив свято, директор ННЦ виховної роботи та соціального розвитку НУБіП України Геннадій Ржевський, який зазначив про добрі традиції співпраці з студентськими радами гуртожитків і відділом молодіжної політики департаменту молоді і спорту Київської міської діржавної адміністрації, в справі організації всебічного розвитку сучасної студентської молоді, формування духовних і культурних цінностей, всебічного розвитку особистості!
    За сприяння Департаменту молоді та спорту КМДА спільно з Благодійним фондом «Мир та добробут» відбувся тренінг для студентської молоді «Школа подружнього життя» на тему: «Кохання як основа шлюбу». Під час тренінгу студенти дізнались безліч цікавих фактів та історій про кохання та шлюб та після завершення тренінгу отримали сертифікат учасника.     Втім, це дійство зацікавило й студентів інших курсів нашого університету, і навіть інших вузів. 
    В святі першокурсників взяли участь декани гуманітарно-педагогічного факультету Інна Савицька, агробіологічного факультету Оксана Тонха, факультету захитсу рослин та біотехнологій Юлія Коломієць, В.О. декана факультету аграрного менеджменту Лариса Карпенко, заступники деканів Овчаренко Вадим, Анна Збарська, Голова первинної профспілкової організації студентів Олексій Мельник, начальник відділу виховної роботи та студентських справ Сергій Михнюк.
 
    Свято розпочалося тренінгом для студентської молоді «Школа подружнього життя» на тему «Кохання як основа шлюбу» за підтримки відділу молодіжної політики Департаменту молоді та спорту КМДА.
       Спікер тренінгу: Ігор Середа - організатор та спікер молодіжних конференцій, відеоблогер, радіоведучий «РадіоМ», щасливий чоловік, батько двох доньок, у шлюбі-6 років.
    По завершенні тренінгу на святково уквітчаному майданчику відбувся святковий концерт, вікторини за участю юних студентських талантів. На концерті також виступив провідний фахівець відділу вихованої роботи і студентських справ ННЦ ВРіСР, заслужений діяч мистецтв України Володимир Гонський
       Неперевершиним був виступ з номером фаєр шоу (вогняне шоу) студентки гуманітарно-педагогічного факультету по завершенні святкового концерту Анна-Марія Валевська.
 
    Хочеться відзначити і добротно організовану та проведену дискотеку за ініциативи завідувача восьмого гуртожитку талановитого Олександра Радченко та  на якій студенти танцювали під україномовні хіти вітчизняних виконавців.
 
   Співорганізаторами свята є заступник завідувача гуртожитку Дмитро Казіміров, Голова студентської ради 8 гуртожитку Греськів Миколай та завідувач гуртожитку  Олександр Радченко.
    Головною метою виховання студентів є різнобічний розвиток особистості майбутнього конкурентоспроможного фахівця з вищою професійною аграрною освітою, високою культурою, якостями громадянина-патріота, інтелігента, соціально активної особистості сучасного фахівця.
     Головним завданням виховної діяльності ректорату і інституту наставників університету є створення умов для активної життєвої позиції студентів, громадянського самовираження і самореалізації, максимального задоволення потреб студентів у інтелектуальному, культурному і моральному розвитку.
 
Геннадій Ржевський,
директор ННЦ ВР і СР
Володимир Гонський,
провідний фахівець відділу виховної робота
та студеентських справ 
ННЦ ВР і СР

 

Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook