HR-менеджер - професія майбутнього

17 вересня 2021 року

Чому саме HR? Тому,  що HR - не тільки професія, а й покликання!

Навички ділового спілкування? А як же?! Без них нікуди. Ведення ділового листування? Звісно! Навички переговорів? Дайте два! Уміння працювати з цифрами? Хіба без розрахунку можна працювати? З якого боку не підійти, всюди наш HR-менеджер повинен встигнути і досягти успіху.

HR-менеджер один із ключових керівників будь-якої сучасної компанії! Він відповідальний за найважливішу місію - ефективну діяльність колективу! HR-менеджери, вивчають внутрішній клімат компанії, корпоративну культуру і фактори, що сприяють її розвитку. Крім того, HR-менеджери підвищують ефективність управління людськими ресурсами, виявляють і розвивають лідерський потенціал кожного співробітника, розвиваючи у співробітників здібності до перемоги, бажання реалізовувати власні управлінські амбіції. Водночас, HR-менеджери вміють виявляти і ліквідовувати осередки виникнення проблемних критичних точок, розкривають їх першопричини та надають дієві рекомендації щодо їх недопущення або усунення.

Праця HR-менеджера переповнена складними і разом з тим, творчими, оригінальними та відповідальними рішеннями! Тільки висока кваліфікація, мотивація та продуктивна діяльність команди однодумців може в синергії забезпечити безперервний розвиток сучасної  компанії.

Вже декілька років підготовка фахівців у сфері управління персоналом здійснюється на кафедрі управління та освітніх технологій гуманітарно-педагогічного факультету. Кафедра навчає студентів за двома освітніми програмами - «Управління персоналом» та «Управління навчальним закладом». Тобто нашими випускниками є майбутні  управлінці,  керівники - лідери. Ми пишаємося тим, що випустили перший набір студентів за освітньою програмою «Управління персоналом». У минулому навчальному році кафедра успішно пройшла акредитацію цієї освітньої програми. Цей рік кафедра зустрічає з новими успіхами, колективом кафедри проведено велику профорієнтаційну роботу, нам вдалося залучити на навчання 20 магістрів на заочну та 10 магістрів на денну форму навчання.

Наші студенти навчаються формувати кадровий ресурс організації; організувати професійну та психологічну адаптацію нових співробітників; розробляти та впроваджувати систему мотивації працівників;  організовувати навчання та підвищення кваліфікації персоналу, консультувати керівників організацій з кадрових питань; створювати необхідний соціально-психологічний клімат у колективі  тощо.

Вважаємо, дуже вдалою на кафедрі управління та освітніх технологій організацію поєднання теоретичного навчання з безвідривною від навчання практикою. Наші студенти встигають відвідувати заняття, і закріпити набуті знання безпосередньо на робочому місці, адже всі вони працюють за сумісництвом, оскільки сьогодні, як ніколи, HR-менеджер користується попитом у роботодавців не лише у Києві, а й в усіх областях нашої країни.

Тож чекаємо на абітурієнтів, які мають бажання навчитися керувати колективами організацій усіх сфер та форм власності, і запрошуємо вступати на навчання на освітні програми «Управління персоналом» і «Управління навчальним закладом».

Вітаємо всіх HR-менеджерів з прийдешнім святом!

Василь Базелюк,
доцент кафедри управління та освітніх технологій

Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook