На екскурсію до нашого ботанічного саду завітали студенти ВСП «Боярський фаховий коледж НУБіП України»

15 вересня 2021 року
     14 вересня 2021 року в рамках навчальної практики зі «Вступу до спеціальності» студенти другого курсу ВСП «Боярський фаховий коледж НУБіП України» спеціальності 206 Садово-паркове господарство на чолі з викладачем Соловей Д.С. відвідали ботанічний сад НУБіП України.

     Навчальна практика «Вступ до спеціальності» націлена сформувати базове уявлення щодо обраної професії та особливостей підготовки фахівців освітньо-професійного рівня фаховий молодший бакалавр.
     Знайомство з історією та структурою ботанічного саду НУБіП України, його видовим та сортовим асортиментом рослин стало цікавою початковою сходинкою у спеціальність. Екскурсію садом провела доцент кафедри ботаніки, дендрології та лісової селекції Марія Шевчук.

  

     Під час прогулянки студенти мали змогу насолодитись чудовою атмосферою аутентичної природи, яку так якісно та цілісно підтримують працівники саду. Влаштовані еко-класи для проведення занять та велика кількість різноманітних скульптур дуже органічно вписані в насадження та підтримують науково-пізнавальну направленість території.
     Ботанічний сад НУБіП України складається з 6 наукових лабораторій: дендрології та лісової селекції, плодово-овочевих культур, квітникарства, екології рослин, зоології, зеленого будівництва. Загальна кількість видів, різновидів, гібридів, культиварів та форм які зростають на території становить 1500 таксономічних одиниць. Студенти у супроводі Марії Шевчук пройшли цікавим маршрутом, включаючи екологічну стежку, ознайомились з найбільш цінними рослинами в колекції, після чого мали змогу задавати цікаві питання та отримали змістовні відповіді.

  

     По закінченню екскурсії Марія Шевчук дала цінні поради студентам щодо навчання та розповіла про перспективи вступу до НУБіП України після отримання диплому в коледжі.
     Ми вдячні колективу кафедри ботаніки, дендрології та лісової селекції за багаторічну співпрацю, приділений час та увагу!

Дар’я Соловей,
викладач ВСП «БФК» НУБіП України

 

Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook