Абітурієнтам з Китаю презентували програми Ph.D.

13 вересня 2021 року
     У конференц-залі Національного університету біоресурсів та природокористування України 3 вересня 2021 р., відбулася онлайн-зустріч за програмою докторантури на 2021-2022 роки.

     Серед учасників зустрічі з України були директор ННЦ міжнародної діяльності Національного університету біоресурсів та природокористування України Олександр Лабенко, від RYH доктор Кевін Лю та пані Олена Чжен із Технологічного університету Шаньдуну, Професійного інституту Цзібо, Хенан Шенгсян Дай Гонг Ченг Ян Ціююань, Китайського екзаменаційного центру, а також директори з міжнародних справ 7 навчальних закладів та університетів у Тяньцзіні, Шанхаї та Тайвані та 34 кандидати на програму аспірантури. Під час зустрічі було надано відповідь загалом на 40 питань, поставлених китайськими учасниками.

     Протягом сесії «запитань та відповідей», особливо стосовно програми для аспірантів, яка розпочнеться у листопаді 2021 р., діалог зі студентами був досить активним. Студенти ставили питання про саму програму навчання на доктора філософії, її тривалість, дату початку, спосіб проведення занять, процедуру визнання після повернення додому, сплату зборів на проживання та харчування тощо. Організатори надали відповіді на всі їх запитання. Після зустрічі багато з наших попередніх сумнівів усунуто. У в майбутньому, сподіваємось, ми зможемо мати більше таких зустрічей на регулярній основі.

     Як престижний європейський університет, в умовах глобальної епідемії Національний університет біоресурсів та природокористування України ставить захист безпеки іноземних студентів своїм головним пріоритетом. Водночас, наш обов’язок – забезпечити іноземним студентам відмінне європейське освітнє середовище. Ми сподіваємось, що завдяки прямому спілкуванню, взаємодії між університетами та між студентами світ дізнається про НУБіП, який матиме можливість розвивати міжнародні таланти. Наприкінці зустрічі Олександр Лабенко китайською мовою запросив на навчання до університету: "Ласкаво просимо! Ласкаво просимо всіх китайських студентів до Національного університету біоресурсів та природокористування України!"

Оксана Вітряк,
співробітник ННЦ міжнародної діяльності

 

Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook