Посвята у студенти – 2021: ФАМ вітає першокурсників!

1 вересня 2021 року
   1 вересня 2021 року в НУБіП України з нагоди щорічного свята Дня знань відбулася посвята у студенти першокурсників факультету аграрного менеджменту. Посвята у студенти – це одна із найголовніших подій у житті кожного студента, подія, яку першокурсники запам'ятають назавжди, яка стає початком студентського життя та є знаковою для університету і його колективу, оскільки все починається знову –  знайомство, лекційні та практичні заняття, активності, відбувається відкриття нової сторінки в житті факультету аграрного менеджменту та НУБіП України.

   Свято розпочалось з урочистого заслуховування Держаного Гімну України. Декан факультету аграрного менеджменту Анатолій Дмитрович Остапчук представив гостей та привітав студентів з початком навчання, відзначивши, що студентські роки мають стати часом інтелектуального росту, становлення особистості, розкриття творчого потенціалу, часом закоханості та яскравих вражень, які будуть супроводжувати все життя.
   На свято завітав проректор з наукової роботи та інноваційної діяльності НУБіП України Вадим Миколайович Кондратюк, який побажав у майбутньому стати не лише конкурентоспроможними фахівцями, а й успішними людьми, патріотами своєї держави та сповна скористатися усіма можливостями, що надає університет.
   Серед запрошених гостей перший заступник голови Голосіївської районної в місті Києві державної адміністрації, в минулому заступник декана факультету аграрного менеджменту Володимир Іванович Березовський у своєму виступі наголосив, що на першокурсників чекає цікаве і насичене студентське життя, і лише від прагнень залежить, якими будуть ці роки та чого можна буде досягнути в майбутньому.
   Колектив університету в особі директора ННЦ виховної роботи та соціального розвитку Геннадія Миколайовича Ржевського, завідувача кафедри військової підготовки НУБіП України, полковника Анатолія Олексійовича Єсаулова та отця Юрія викладача кафедри військової підготовки, висловили щирі побажання із закликами виявити відповідальність, цілеспрямованість, наполегливість у навчанні, проявити себе в спорті, творчості, студентському самоврядуванні та активній громадянській позиції.
 
 
 
   Першокурсники проголосили присягу студента НУБіП України, яка буде вказівником під час навчання та здобуття кваліфікації. Відзначимо, що після таких зобов’язань першокурсники будуть гідно нести звання студент факультету аграрного менеджменту Національного університету біоресурсів і природокористування України та прославляти його не тільки на території нашої країни, а й за її межами.
   З прийняттям присяги першокурсників привітали завідувачі кафедр факультету аграрного менеджменту Лідія Василівна Шинкарук, Тетяна Іванівна Балановська, Руслан Іванович Буряк, Віталій Васильович Луцяк та Микола Петрович Талавиря, які у своїх виступах побажали активно опановувати нові знання та стати висококласними фахівцями.
  
 
   Урочисту атмосферу свята підтримала студентка спеціальності «Менеджмент» Вікторія Федоренко що виступила з музичним вітанням. Першокурсники отримали студентські квитки, які вручили гості свята спільно з наставниками та старостами академічних груп.
 
 
  
Шановні наші студенти! Бажаємо завзятості та старанності в навчання і насиченого студентського життя!
 
Лариса Карпенко, 
заступник декана факультету 
аграрного менеджменту
 

 

Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook