Декан факультету ветеринарної медицини Микола Цвіліховський перевірив готовність гуртожитку до поселення першокурсників

18 серпня 2021 року
     Кожного року перед початком навчання і поселенням в гуртожитки проректорський склад університету спільно із директорами/деканами, директором студентського містечка та відповідно завідувачами гуртожитків проводять огляд готовності кімнат, місць загального користування, прилеглої території, тощо. Це дозволяє оцінити загальний стан гуртожитків і при можливості ще внести корективи. Відповідно до розпорядженням ректора університету Станіслава Ніколаєнка, 17 серпня розпочато огляд гуртожитків та прилеглої території студентського містечка. Гуртожитки № 5, 6, 7, що розташовані на вулиці Ломоносова, перевіряв проректор з науково-педагогічної роботи Василь Шинкарук з відповідною комісією.

     Тому напередодні вже традиційно декан факультету ветеринарної медицини провів перевірку готовності гуртожитку до зустрічі першокурсників. Внутрішня комісія на чолі з деканом факультету ветеринарної медицини Миколою Цвіліховським, заступником декана Сергієм Деркачем, завідувачем гуртожитку Тетяною Фещенко, вихователем гуртожитку Юрієм Масаловичем і представниками студентської ради гуртожитку провели зустріч та обговорили готовність кімнат до приїзду першокурсників, а також студентів 2 курсу, магістрів першого року навчання.

     Звернули увагу на готовність ізоляторів на випадок їх застосування за виявлення симптомів коронавірусної інфекції, а також наявність засобів індивідуального захисту, миючих та дезінфікуючих розчинів.

 

     Декан особисто відвідав всі кімнати, які призначені для студентів нового набору. Частина з них уже готова прийняти своїх мешканців, а в деяких триває доукомплектування меблями і закінчуються ремонтні роботи. Всі кімнати, як зауважив завідувач гуртожитку, будуть готові до початку поселення студентів.
В цьому році силами завідувача гуртожитку та за підтримки факультету ветеринарної медицини було капітально відремонтовано 12 кімнат, ще чотири - в стані завершення ремонту, а також після косметичного ремонту.

     Завдяки зусиллям ректорату, дирекції студентського містечка у гуртожитку постійно відбуваються суттєві зміни щодо покращення умов проживання студентів. Враховуючи поселення студентів за ущільненою системою, керівництво університету допомагає з новими меблями та ліжками, за що їм щира вдячність.
     Отож, гуртожиток готовий зустріти своїх мешканців здоровими та щасливими!!! Але всі повинні пам’ятати: не там чисто де прибрають, а там де не смітять.
 

 Тарас Савчук,
вихователь гуртожитку від ФВМ

 

Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook