Співробітники кафедри стали учасниками курсу з безпечності первинного виробництва (FSMA)

5 серпня 2021 року

У рамках співпраці НУБіП України і Університету штату Пенсильванія (США) та за підтримки Посольства США в Києві, доценти кафедри Прокопчук Н.М. і Кравченко О.О. два тижні поспіль приймали участь у англомовному навчальному курсі з безпечності первинного виробництва овочевої та плодово-ягідної продукції. 

Даний курс був розроблений Альянсом з безпеки продуктів. Він висвітлює прийняту у США систему Правил безпеки харчових продуктів (FSMA) під час виробництва овочів і фруктів фермерськими господарствами.

Під час проходження курсу слухачі також ознайомились із системою ведення технічних записів, документації, розробки стандартних операційних процедур (СОП) та власного плану виробництва безпечної продукції у фермерському господарстві.

 

Запропонований курс дав можливість співробітникам кафедри Кравченко О.О. і Прокопчук Н.М. не лише отримати нову інформацію та розширити знання з безпечності первинного виробництва, а й покращити рівень володіння англійською мовою.

 

 

Регіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook