Співробітники кафедри стали учасниками курсу з безпечності первинного виробництва (FSMA)
У рамках співпраці НУБіП України і Університету штату Пенсильванія (США) та за підтримки Посольства США в Києві, доценти кафедри Прокопчук Н.М. і Кравченко О.О. два тижні поспіль приймали участь у англомовному навчальному курсі з безпечності первинного виробництва овочевої та плодово-ягідної продукції.
Даний курс був розроблений Альянсом з безпеки продуктів. Він висвітлює прийняту у США систему Правил безпеки харчових продуктів (FSMA) під час виробництва овочів і фруктів фермерськими господарствами.
Під час проходження курсу слухачі також ознайомились із системою ведення технічних записів, документації, розробки стандартних операційних процедур (СОП) та власного плану виробництва безпечної продукції у фермерському господарстві.
Запропонований курс дав можливість співробітникам кафедри Кравченко О.О. і Прокопчук Н.М. не лише отримати нову інформацію та розширити знання з безпечності первинного виробництва, а й покращити рівень володіння англійською мовою.