Нове будівництво спорткомплексу

14 серпня 2021 року
     Університет давно потерпає від відсутності необхідних закритих спортивних споруд. Із зовнішніми спортивними майданчиками проблем особливих немає, тут допомагає і лісопаркова зона, на території якої знаходиться НУБіП.

     Тому ректоратом прийнято рішення про будівництво Нового спорткомплексу розміром 93 на 36 метрів, в якому буде облаштовано чотири великих ігрових зали, невеличкі трибуни, душові кімнати та туалети.

     14 серпня ректор Станіслав Ніколаєнко провів планування робіт спільно із керівниками компанії "Девелопмент". У робочій нараді взяли участь також проректори з навчально-науково-виробничих питань та адміністративно-господарської діяльності Валерій Іщенко і з науково-педагогічної роботи та розвитку Сергій Кваша.

     Обумовлено, що до середини вересня буде облаштовано утеплений дах, а потім протягом місяця буде змонтовані утеплені стіни. Пізніше - вікна та двері. На це все планується витратити 19 мільйонів гривень, з яких половина виділена міністерством освіти і науки України, а решту буде покрито за рахунок спецкоштів, спонсорів, меценатів та випускників.

     Такі кроки дозволять продовжити внутрішні ремонтні роботи взимку.

Денис Рудень

Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook