У Немішаївському фаховому коледжі проходять функціональні навчання з питань цивільного захисту

9 серпня 2021 року
     Згідно з Планом підготовки керівного складу, формувань цивільного захисту і Порядком організації та проведення спеціальних об’єктових навчань і тренувань з питань ЦЗ, 06 серпня 2021 року у ВСП «Немішаївський фаховий коледж НУБіП України» під керівництвом директора В.І. Альохіна проведено функціональні навчання з питань цивільного захисту та безпеки життєдіяльності.

     Представники Навчально-методичного центру цивільного захисту та безпеки життєдіяльності Київської області – Білоцерківські територіальні курси – Мітокару Костянтин Іванович та Дерека Олександр Іванович проводили навчання осіб керівного складу і фахівців, діяльність яких пов’язана з організацією і здійсненням заходів цивільного захисту в закладі освіти.

     На першому етапі навчання ознайомилися з Єдиною державною системою цивільного захисту України, класифікацією надзвичайних ситуацій, переліком обов’язкових документів, функціями, завданнями та структурою цивільного захисту суб’єкта господарювання, зокрема, в коледжі створено 8 об’єктових формувань. Відпрацьовували алгоритм дій щодо надання долікарської допомоги потерпілому згідно Наказу МОН України від 16.06.2014 р. №398 та Постанови Кабінету Міністрів від 16.12.2020 р.
     У ході навчання були перевірено реальність плану Цивільного Захисту коледжу, готовність керівного складу до дій в умовах надзвичайних ситуацій, рівень готовності формувань Цивільного Захисту і структурних підрозділів коледжу до виконання заходів Цивільного Захисту, вдосконалено методи узагальнення і аналізу даних про обстановку, що склалася, а також якісно і в повному обсязі відпрацьовані графічні та текстуальні документи.

     Подібні навчання є превентивними заходами запобігання надзвичайним ситуаціям і реагування на виникнення надзвичайних ситуацій та створення системи формування у співробітників коледжу компетентностей з питань цивільної безпеки та адекватного реагування на них, створення безпечного середовища для студентів та співробітників Немішаївського фахового коледжу.

Олена Кищук,
соціальний педагог


 

Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook