НУБіП збільшив кількість місць державного замовлення

31 липня 2021 року

На черговому засіданні приймальної комісії, яке відбулось за головуванням ректора НУБіП України Станіславом Ніколаєнком, ключовим питанням був розподіл додаткових місць державного замовлення, які надані Міністерством освіти і науки України на спеціальності освітнього ступеня бакалавр на основі ОКР «Молодший спеціаліст» та ОС «Магістр» на основі ОС «Бакалавр» у кількості 163 місця.

Щодо поданих оригіналів документів вступників для здобуття ступеня бакалавра (магістра ветеринарної медицини) на основі повної загальної середньої освіти та ОКР «Молодшого спеціаліста» взяли слово директори навчально наукових інститутів та декани факультетів, які здійснюють підготовку фахівців за відповідними спеціальностями. Кожен з них особисто відзвітував щодо стану надходження оригіналів і взаємної роботи зі вступниками.

Станіслав Миколайович підсумовуючи зазначив, що порівняно з минулим 2020 роком обсяг державного замовлення зріс на 88 місць. За 3 дні подачі оригіналів, вступниками було подано понад 1200 оригіналів на бюджет та 1250 ‒ на контракт. Кінцевий термін подачі оригіналів для вступників, які рекомендовані за державним замовлення на основі повної загальної освіти до 18 години 2 серпня 2021 року, для вступників на основі диплому молодшого спеціаліста до 5 серпня 2021 року.

Що стосується вступників, які отримали рекомендації до зарахування за кошти фізичних та/або юридичних осіб, прийом оригіналів триває до 15 серпня (ОКР «Молодший спеціаліст» - 13 серпня 2021 року).

Сергій Ковалевський

Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook